ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Celine: Τι να περιμένουμε από το ντοκιμαντέρ της

«Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω»

Μαρία Σάββα

Την Πέμπτη 23 Μαΐου κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το βιογραφικό ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion», το οποίο καταγράφει την εντυπωσιακή πορεία της Celine Dion στη μουσική βιομηχανία, καθώς και τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει, όπως η διάγνωση με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome).

Το κλιπ, που κυκλοφόρησε στο Prime, παρουσιάζει τη θρυλική σταρ σε στιγμές που το κοινό της δεν έχει ξαναδεί. Ξεκινάει με πλάνα από τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και φτάνει μέχρι το παρόν. Η Celine Dion μιλάει με δάκρυα στα μάτια στην κάμερα, αποκαλύπτοντας τις πιο προσωπικές της σκέψεις. «Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου», λέει συγκινημένη. «Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο», συνεχίζει, προτού αναφερθεί στην ημέρα που ανακοίνωσε τη διάγνωση με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή.

Στη συνέχεια, η Dion δηλώνει: «Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της», αλλά δεν κρύβει την απογοήτευσή της για τις ακυρώσεις συναυλιών. «Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις», λέει με δάκρυα στα μάτια.

Το ντοκιμαντέρ καταγράφει κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα, συμπεριλαμβάνοντας σκηνές που δείχνουν την καθημερινή της προσπάθεια να αντιμετωπίσει το σύνδρομο. «Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα», λέει, ενώ το τρέιλερ δείχνει εικόνες της να κάνει ασκήσεις. Το κλιπ προετοιμάζει τους θεατές να δουν την μεγάλη σταρ σε στιγμές ψυχολογικής και σωματικής κατάρρευσης. «Μου λείπει πολύ ο κόσμος, μου λείπει», εξομολογείται κλαίγοντας η Dion. «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω», καταλήγει αποφασιστικά.

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Dion απευθύνθηκε στους θαυμαστές της με δάκρυα στα μάτια, ανακοινώνοντας ότι η ασθένεια είναι ανίατη και την ανάγκασε να ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία. Συγκεκριμένα, η Courage World Tour περιλάμβανε οκτώ συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες για το καλοκαίρι του 2023, συμπεριλαμβανομένης της συναυλίας της στην Ελλάδα στις 9 Ιουνίου 2023, οι οποίες ακυρώθηκαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση