ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Kate Hudson: Σταμάτησε τα ραντεβού για έναν χρόνο

Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός

Μαρία Σάββα

Η Kate Hudson αποκάλυψε ότι έκανε έναν χρόνο αποχή από τα ραντεβού, έπειτα από σύσταση του ψυχολόγου της. Η 45χρονη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για αυτή την εμπειρία στο τελευταίο επεισόδιο του podcast “Call Her Daddy”.

«Έκανα ένα ολόκληρο χρόνο διακοπή», μοιράστηκε η Hudson με τον οικοδεσπότη Alex Cooper. «Αρχικά, ήμουν διστακτική, αλλά τελικά, ήταν μια υπέροχη εμπειρία».

Η Hudson αποφάσισε να ακολουθήσει αυτή την πορεία όταν ήταν στα 30 της, θέλοντας να σπάσει τα αρνητικά μοτίβα στη ζωή της. «Ήμουν σε ένα σημείο που δεν ήθελα να επαναλαμβάνω τα ίδια λάθη. Ο θεραπευτής μου μου είπε: “Μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά πρέπει να το θέλεις κι εσύ”», εξήγησε.

Αποκάλυψε ότι της άρεσε το φλερτ και αυτό συχνά την αποσπούσε από τον στόχο της. «Σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει να στέλνω μηνύματα σε άντρες», είπε η Hudson, προσθέτοντας ότι σταμάτησε να δίνει τον αριθμό τηλεφώνου της.

Παρόλο που η διαδικασία ήταν «παράξενα ενδυναμωτική», έγινε «πολύ άβολη» καθώς άρχισε να επηρεάζει τον θετικό της χαρακτήρα και να χαλάει τη διασκέδασή της. «Περνούσαμε από διάφορους συγκεκριμένους τύπους θεραπείας, που με βοήθησαν να καταλάβω τι συνέβαινε μέσα μου», είπε. «Αυτό οδήγησε σε μια συναισθηματική ανακάλυψη που δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να πετύχω αν είχα αποσπάσεις της προσοχής».

Μετά από έξι μήνες, η Hudson άρχισε να «βλέπει τα πράγματα πολύ πιο καθαρά» και σταμάτησε να ανησυχεί για μικροπράγματα όπως το αν χτυπά το τηλέφωνό της ή με ποιον βγαίνει. «Δεν είχα καμία επιθυμία να φλερτάρω», είπε. «Όταν έφτασα σε αυτό το σημείο, ο θεραπευτής μου είπε: “Εντάξει, νομίζω ότι μπορείς να φλερτάρεις ξανά”. Είχε περάσει ένας χρόνος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση