ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

O ιπποκόμος του βασιλιά Κάρολου αλλάζει πόστο

Όλες οι θαυμάστριες του αποκαλούμενου «καυτού ιπποκόμου» στεναχωριούνται που δεν θα τον βλέπουν πλέον.

Μαρία Καραμάνου

Ο αντισυνταγματάρχης Jonathan Thompson, παλιός ιπποκόμος του βασιλιά Κάρολου, αποφάσισε να μειώσει τη δημόσια εμφάνισή του και να μετακινηθεί σε έναν λιγότερο εκθαμβωτικό ρόλο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος για αυτήν την απόφαση ήταν η ανεπιθύμητη δημοσιότητα που έλαβε, δεδομένου ότι δεν απολάμβανε πλέον την ίδια προσοχή που είχε στο παρελθόν.

Αν και κάποτε ήταν γνωστός ως ο «καυτός ιπποκόμος» από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, ο Thompson είχε υπηρετήσει ως ένας από τους υψηλόβαθμους σωματοφύλακες της προσφιλούς βασίλισσας και τώρα θα μεταβιβαζόταν σε ρόλο χαμηλότερης προβολής υπό την κυριαρχία του βασιλιά.

Ο Thompson προσέλκυσε την προσοχή του κοινού κατά τη διάρκεια της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ, με την εντυπωσιακή του εμφάνιση και το μελαγχολικό του ύφος. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της στέψης του νέου βασιλιά, απέκτησε μία φήμη που δεν ήθελε να διατηρήσει.

Από τότε, τακτικά συνοδεύει τον βασιλιά και τη βασιλική οικογένεια, συμμετέχοντας ακόμα και σε σημαντικά γεγονότα όπως η πομπή τους προς την εκκλησία το Χριστούγεννα του περασμένου έτους. Ωστόσο, ο αντισυνταγματάρχης ήταν απών κατά τη συνάντηση του Κάρολου με τον πρωθυπουργό Rishi Sunak.

Ο ρόλος του Thompson ως ιπποκόμου περιλάμβανε τη βοήθεια στον βασιλιά με τα καθημερινά του καθήκοντα, τη συμμετοχή του σε δημόσιες εκδηλώσεις και την επίβλεψη των άμαξων και των οχημάτων του μονάρχη, συμπεριλαμβανομένων των Rolls-Royce που χρησιμοποιούνται σε κρατικές τελετές.

Ο λόγος πίσω από την αλλαγή στον ρόλο του Thompson φαίνεται να είναι η έλλειψη ικανοποίησης από τη δημόσια προσοχή που λάμβανε μετά τη συμμετοχή του σε πολλές υψηλού προφίλ εκδηλώσεις με τον Κάρολο. Αντί γι' αυτό, θα συμβάλει πλέον στις ιδιωτικές υποθέσεις του μονάρχη και θα εκτελεί τα καθήκοντά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε θλίψη στις θαυμάστριές του, που είχαν συνηθίσει να τον βλέπουν μέσω των κοινωνικών δικτύων που ακολουθούσαν τον βασιλιά, για να απολαμβάνουν τη θέα του Thompson. 

Ο αντισυνταγματάρχης Thompson έχει έναν δεσμό με τη βασιλική οικογένεια εδώ και πολλά χρόνια. Είναι μέλος του 5ου Τάγματος του Βασιλικού Συντάγματος της Σκωτίας από το 2006 και προηγουμένως υπηρέτησε την αείμνηστη βασίλισσα. 

Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση ότι είναι Σκωτσέζος, ο αντισυνταγματάρχης Thompson γεννήθηκε στο Morpeth του Νορθάμπερλαντ και πλέον ζει με την οικογένειά του στο Σάρεϊ. Εισήχθη στον στρατό το 2006 και κατέχει το βαθμό του διοικητή διμοιρίας, σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn. Υποτίθεται ότι εργαζόταν ως ιπποκόμος με τον Κάρολο τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια.

Όσον αφορά τα ενδιαφέροντά του, αναφέρεται ότι ασχολείται με το ράγκμπι και την ορειβασία, ενώ είναι επίσης μέλος του προπτυχιακού σώματος εκπαίδευσης αξιωματικών.

Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι ο Thompson, ο οποίος είχε χωρίσει από τη σύζυγό του πριν από δύο χρόνια, έχει βρει νέο έρωτα με την 33χρονη υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Olivia Lewis. Φαίνεται ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Lewis εργαζόταν για τον βασιλιά και τη βασίλισσα Camilla.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση