ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Meghan Markle: Θύμα ρατσισμού από παιδική ηλικία

«Η μαμά μου είναι μαύρη και ο μπαμπάς μου Ολλανδός και Ιρλανδός», είχε δηλώσει η ίδια.

Μαρία Καραμάνου

Τα μαλλιά της Meghan Markle αναδεικνύονται ως ένα από τα ισχυρά σημεία της εμφάνισής της. Αυτό το γνώριζε απόλυτα η κομμωτριά των διασήμων, Kadi Lee, η οποία αποκάλυψε στο Instagram την τεχνική που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το νέο styling της δούκισσας του Σάσεξ κατά την εμφάνισή της στον Καναδά.

Το μείγμα κόκκινων και χρυσών υποτόνων που χρησιμοποίησε η κομμωτριά δίνει ένα ιδιαίτερο φως και λάμψη στα μαλλιά της Meghan, προσθέτοντας έναν επιπλέον διακριτικό παράγοντα στην εμφάνισή της. Αυτό το νέο styling έκλεψε την παράσταση και έκανε εντύπωση στο κοινό, αναδεικνύοντας την εξαιρετική εμφάνιση της δούκισσας. 

Η εμμονή της Meghan με τα μαλλιά της φαίνεται πως έχει βαθιές ρίζες, και αυτό μπορεί να συνδέεται με την παιδική της ηλικία. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, Thomas Markle, σε συνέντευξή του στην Daily Mail, είναι πιθανόν να υπήρχε μια έντονη προσήλωση στην εμφάνιση της κόρης του από μικρή ηλικία. Αναφέρει πως σηκωνόταν στις πέντε το πρωί για να βοηθήσει τη Meghan να ίσιωσει τα μαλλιά της, χρησιμοποιώντας ένα ισιωτικό, προκειμένου να έχει την εμφάνιση που επιθυμούσε.

«Όταν ήθελε να ισιώσει τα μαλλιά της, χρειαζόταν ώρες για να το κάνει πριν πάει στο σχολείο», είχε πει. «Αλλά ήταν κάτι που το έκανα πρόθυμα».

Η εμμονή της Meghan με τα μαλλιά της μπορεί να ανιχνευθεί από την παιδική της ηλικία, όπως αποκαλύπτει η ανάμνηση του πατέρα της, Thomas. Ο Tom είχε αναφέρει στην Daily Mail ότι ήταν συνηθισμένο να ξυπνάει στις πέντε το πρωί για να βοηθήσει την κόρη του να ισιώνει τα μαλλιά της με ισιωτικό, έτσι ώστε να είναι χτενισμένη όπως της άρεσε.

Ο Tom εξέφρασε το σοκ του όταν συνειδητοποίησε ότι τα μαλλιά της κόρης του την έθεταν σε κίνδυνο ρατσιστικών επιθέσεων σε νεαρή ηλικία. Κατά τη διάρκεια μιας από τις οδοιπορίες τους από το Λος Άντζελες στη Φλόριντα, προσπαθούσαν να βρουν ένα κομμωτήριο στο αγροτικό Τέξας για να φρεσκάρουν και να ισιώσουν τα φυσικά κατσαρά μαλλιά της Meghan.

Ο ίδιος είχε τονίσει, «Δοκιμάσαμε πολλά, αλλά κανείς δεν μας δέχτηκε επειδή ήμουν λευκός άνδρας με ένα παιδί μικτής φυλής».

Τα μαλλιά της Meghan πάντα έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στην εικόνα της. Με ελάχιστη περιποίηση, τα φυσικά της σγουρά μαλλιά μπορούσαν να εκφράσουν μεγάλη προσωπικότητα και στυλ. Ωστόσο, με την επαγγελματική της εξέλιξη και την ανάγκη για ένα πιο polished look στην καριέρα της, είναι φυσικό πως υιοθέτησε και άλλες πρακτικές περί φροντίδας μαλλιών, όπως η βραζιλιάνικη θεραπεία που αναφέρει, για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Η ίδια είχε αποκαλύψει,  «Η μαμά μου είναι μαύρη και ο μπαμπάς μου Ολλανδός και Ιρλανδός, οπότε η υφή των μαλλιών μου είναι πολύ σγουρή», είπε. «Κάνω βραζιλιάνικη θεραπεία εδώ και μερικά χρόνια». 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση