ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κρατική φοιτ. μέριμνα: Αρχίζει η παραλαβή αιτήσεών

Όλες οι πληροφορίες

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Η Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων του Υπουργείου Οικονομικών πληροφορεί το κοινό ότι τη Δευτέρα 26/2/2024 αρχίζει η παραλαβή των αιτήσεων για παραχώρηση της Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας (φοιτητικές χορηγίες και φοιτητικά επιδόματα) για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024. Τονίζεται ότι η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων για παροχή κρατικής φοιτητικής μέριμνας θα τηρηθεί αυστηρά, και οποιεσδήποτε εκπρόθεσμες αιτήσεις θα απορρίπτονται.

Επισημαίνεται ότι η παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο από τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) και τα Κέντρα του Πολίτη (ΚΕΠΟ) που στεγάζονται στα Επαρχιακά Ταχυδρομεία.  Επίσης, αναφέρεται ότι τα έντυπα αιτήσεων για την κρατική φοιτητική μέριμνα είναι διαθέσιμα, από 26/1/2024, μόνον στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://mof.gov.cy/gr/διευθύνσεις-και-μονάδες/υπηρεσία-χορηγιών-και-επιδομάτων.

Σημειώνεται ότι δεδομένου ότι τα ΚΕΠ και τα ΚΕΠΟ δεν έχουν στη διάθεσή τους έντυπα αιτήσεων, οι πολίτες θα πρέπει να εξασφαλίσουν τα σχετικά έντυπα αίτησης από το διαδίκτυο προτού προσέλθουν στα Κέντρα για παράδοση της αίτησής τους. 

Κατά την παραλαβή των αιτήσεων, τα ΚΕΠ και τα ΚΕΠΟ δεν θα προβαίνουν σε έλεγχο των αιτήσεων. Για την ανάγκη προσκόμισης οποιωνδήποτε πρόσθετων δικαιολογητικών/βεβαιώσεων, οι αιτητές θα ενημερώνονται από την Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS