ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Ο Al Pacino ζητάει τεστ DNA για το παιδί

Δεν πιστεύει ότι είναι δικό του.

Μαρία Καραμάνου

Η ανακοίνωση ότι ο 82χρονος Al Pacino πρόκειται να γίνει πατέρας για τέταρτη φορά προκάλεσε σοκ σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με μια πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, ο Pacino είναι απόλυτα ευτυχισμένος για την εγκυμοσύνη και το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο. Ωστόσο, η ίδια πηγή διέψευσε τις φήμες ότι η 29χρονη σύντροφός του είναι "χρυσοθήρας", τονίζοντας ότι και ο ίδιος ο Pacino και η σύντροφός του επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί εδώ και πολλά χρόνια.

Ο ιστότοπος TMZ έρχεται να ανατρέψει τις προηγούμενες πληροφορίες σχετικά με την εγκυμοσύνη. Σύμφωνα με αναφορές του TMZ, ο Pacino απαίτησε να πραγματοποιηθεί προγεννητικό τεστ DNA, καθώς αμφισβητεί την πιθανότητα να είναι πατέρας, δεδομένων των ιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και που συνήθως δυσχεραίνουν την αποδοχή της γονιμότητας ενός άνδρα. Επιπλέον, φαίνεται ότι έμαθε για τον ερχομό του μωρού μόλις πριν από δύο μήνες.

Η σχέση τους τέθηκε υπό αμφισβήτηση όταν υποστηρίχθηκε πως ο ηθοποιός πίστευε ότι η σχέση τους είχε τελειώσει «εδώ και πολύ καιρό».

Πηγές υποστήριξαν πως ο Pacino «ξεγελάστηκε» από την Νουρ και πρόσθεσε, «Ήξερε ότι ο Al δεν ήθελε να κάνει άλλα παιδιά, δεν έχουν καμία σχέση, είναι ένα χάος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση