ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Angelina Jolie: Η συμφωνία που παραβίασε για να εκδικηθεί τον Brad Pitt

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

Μαρία Σάββα

Η Angelina Jolie φαίνεται να μην είναι και τόσο αθώα πλέον καθώς ο Brad Pitt αποκάλυψε πως η ηθοποιός σχεδίαζε «κρυφά» να πουλήσει το μερίδιό της στο οινοποιείο τους στη Γαλλία, το Château Miraval, για να τον εκδικηθεί εν μέσω της σκληρής διαμάχης τους για την επιμέλεια των παιδιών.

Αυτό έρχεται μετά την συμφωνία που έκαναν οι δύο τους ότι δεν θα πουλούσαν ποτέ το μερίδιό τους στο ακίνητο των 30 εκατ. δολαρίων, το οποίο αγόρασαν το 2008.

Να σημειώσουμε πως μετά τον χωρισμό τους το 2019 η Jolie φέρεται να συμφώνησε ακόμη και να μοιράσει την επιχείρηση 68% - 38% υπέρ του Pitt λόγω του ότι είχε επενδύσει περισσότερα χρήματα και χρόνο στο οινοποιείο.

Αλλά, το 2021 είχε αποκαλυφθεί μέσω δελτίου τύπου ότι η Angelina Jolie είχε πουλήσει ήδη το 50% των μετοχών της σε έναν «Ρώσο ολιγάρχη», τον οποίο ο ηθοποιός είχε προηγουμένως απορρίψει.

Νέες καταθέσεις, αναφέρουν ότι η ηθοποιός «δεν ήθελε πλέον να πουλήσει στον Pitt» μετά την «δυσμενή απόφαση» στην οποία του ανατέθηκε από κοινού η επιμέλεια των έξι παιδιών τους. Η απόφαση αυτή ωστόσο αργότερα άλλαξε.

«Η απόφασή της να τερματίσει τις διαπραγματεύσεις με τον Pitt ήταν σκόπιμη και προφανής… Όπως θα αποδειχθεί στη δίκη, οι ενέργειες της Jolie ήταν παράνομες, έβλαψαν σοβαρά και σκόπιμα τον Pittκαι αποφέροντας κέρδη για την ίδια», αναφέρει το έγγραφο που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση