ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle: Ανακωχή με το Μπάκιγχαμ

Η συνεχής κριτική προς το Μπάκιγχαμ έχει κουράσει το κοινό.

Μαρία Καραμάνου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "The Sun", το ζεύγος Σάσεξ αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στην "πόλεμο" τους με τα βρετανικά βασιλικά ανάκτορα. Αυτή η απόφαση φαίνεται να προέκυψε από την ανάγκη του Harry και της Meghan να σταματήσουν τις έντονες επιθέσεις που είχαν καταλήξει σε εντάσεις με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Οι συνεντεύξεις τους, μεταξύ άλλων, προκάλεσαν αντιδράσεις από την Oprah και τη συμμετοχή τους σε εκπομπές στο Netflix, καθώς και η δημοσίευση των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Harry με τον τίτλο "Spare". Οι εν λόγω εμπειρίες φαίνεται να οδήγησαν το ζεύγος να επιλέξει μια ήσυχη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αν πράγματι οι πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας είναι αληθινές, αυτό θα αποτελέσει μεγάλη ανακούφιση για το Παλάτι και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ιδιαίτερα για τον πατέρα του Harry, βασιλιά Κάρολο, και τη σύζυγό του Καμίλα, καθώς επίσης και για τον αδελφό του William, πρίγκιπα της Ουαλίας, και την σύζυγό του Kate Middleton.

Οι αρνητικές και απρόσμενες δηλώσεις από το ζεύγος Σάσεξ είχαν δημιουργήσει δυσάρεστη ατμόσφαιρα και είχαν θίξει την εικόνα της βασιλικής οικογένειας. Αφότου αποχώρησαν από τη Βρετανία, έχουν περάσει περίπου 1.240 ημέρες.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται η εφημερίδα "The Sun", φαίνεται πως το ζεύγος Σάσεξ δεν έχει πλέον υλικό να καταλογίσει στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Οι πηγές αναφέρουν επίσης ότι ο Harry και η Meghan συνειδητοποίησαν πως η συνεχής κριτική προς το Μπάκιγχαμ έχει κουράσει το κοινό. Ένας έμπιστος συνεργάτης του ζευγαριού δηλώνει πως η περίοδος της ζωής τους στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχει ολοκληρωθεί καθώς δεν έχουν πλέον κάτι άλλο να πουν.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση