ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Middleton: Η έκπληξη που έκανε σε θαυμάστρια της

Η Kate θέλησε να ανταποδώσει τις ευχές για ανάρρωση στέλνοντας μία ευχαριστήρια κάρτα.

Μαρία Καραμάνου

Σε μια κίνηση που αγγίζει τις καρδιές και επιβεβαιώνει τη ζεστασιά του χαρακτήρα της, η Kate Middleton, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, επεφύλασσε μια έκπληξη που έκανε την ακόλουθό της στα social media να εκστασιαστεί. Σε μια περίοδο που βρίσκεται απομακρυσμένη από τις δημόσιες εμφανίσεις και τα βασιλικά της καθήκοντα, αφού υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η Kate αποφάσισε να δείξει την εκτίμησή της στην αγάπη και την υποστήριξη που λαμβάνει.

Η έκπληξη ήρθε ως ανταπόδοση σε μια θαυμάστρια που της έστειλε μήνυμα ευχόμενη «ταχεία ανάρρωση». Αντί για μια απλή απάντηση ή μια δημόσια ευχαριστία, η Kate προτίμησε να στείλει μια ευχαριστήρια κάρτα. Η κίνηση αυτή δεν μόνο δείχνει την προσωπική αφοσίωση της Πριγκίπισσας στην επικοινωνία με το κοινό της, αλλά και το βάθος της ευγνωμοσύνης της για την αγάπη και την υποστήριξη που δέχεται.

Η ευχαριστήρια κάρτα, σύμφωνα με την ακόλουθο που έλαβε την έκπληξη, περιείχε μια προσωπική σημείωση από την Πριγκίπισσα, εκφράζοντας την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη της για τη θερμή επιστολή. Το γεγονός αυτό δεν άργησε να γίνει viral στα social media, με την ακόλουθο να μοιράζεται τη χαρά και την έκπληξή της, δείχνοντας έτσι μια πιο ανθρώπινη και προσβάσιμη πλευρά της Πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η χρήστρια έγραψε στο X ότι έστειλε στην Kate ένα γράμμα για περαστικά δηλώνοντας, «Της έστειλα μια κάρτα με τις ειλικρινείς ευχές μας (της οικογένειάς μου και εμένα) για θεραπεία και φυσικά άφθονη αγάπη». 

Παράλληλα, το Σάββατο 6 Απριλίου, έλαβε το γράμμα από το Παλάτι του Κένσινγκτον και αστειεύτηκε ότι ο σύζυγός της νόμιζε ότι μπορεί να ήταν πρόσκληση για βασιλικό πάρτι αποκαλύπτοντας, «Σήμερα έλαβα αυτή την όμορφη αναγνώριση και μπορώ ειλικρινά να πω ότι θα το φυλάξω σαν θησαυρό σε όλη μου τη ζωή. Ο φάκελος γράφει Παλάτι Κένσινγκτον στο πίσω μέρος. Ο σύζυγος νόμιζε ότι θα έπρεπε να βγάλει το κοστούμι του για ένα πάρτι στον κήπο (ανόητε), αλλά είναι εξίσου εκστασιασμένος με εμένα που έλαβα αυτή την όμορφη και πολύτιμη κάρτα. Συνεχείς προσευχές και ίαση στην όμορφη πριγκίπισσα της Ουαλίας μας». 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση