ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Markle - Middleton: Η σχέση τους μετά τη διάγνωση

«Η Meghan πιστεύει ακόμα ότι η Kate έκανε λάθος και ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη πριν προσπαθήσουν να χτίσουν γέφυρες».

Μαρία Καραμάνου

Μια σκοτεινή σκιά έπεσε πάνω από το παλάτι του Buckingham, καθώς οι σχέσεις μεταξύ του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William φαίνεται να βρίσκονται σε κρίση. Αυτή η ανησυχητική κατάσταση έχει αναστατώσει τους οπαδούς της βασιλικής οικογένειας, οι οποίοι προσμένουν με αγωνία μια επανασύνδεση ανάμεσα στα δύο αδέρφια.

Για πολλά χρόνια, ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry ήταν πολλά περισσότερο από απλοί αδελφοί. Ήταν συνοδοιπόροι, σύμμαχοι και φίλοι. Μαζί με τις εξαιρετικές τους συζύγους, την Kate Middleton και τη Meghan Markle, σχημάτιζαν τους «four» της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Κάθε φορά που εμφανίζονταν δημόσια, προκαλούσαν πανικό και κέρδιζαν τα βλέμματα και τις καρδιές των ανθρώπων.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν το Μάρτιο του 2020, όταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακινηθούν στην Καλιφόρνια. Αυτή η απόφαση προκάλεσε μια σειρά από σοβαρές διαμάχες και αποκαλύψεις, οι οποίες άφησαν τη βρετανική βασιλική οικογένεια σε δύσκολη θέση.

Ο πρίγκιπας William φαίνεται να πληγώθηκε βαθιά από τη στάση του μικρότερου αδερφού του. Κράτησε τις αποστάσεις του και απέφυγε κοινές εμφανίσεις με τον πρίγκιπα Harry, με την Kate Middleton να ακολουθεί το παράδειγμά του. Οι φήμες και οι αναφορές υποδεικνύουν ότι η σχέση μεταξύ της Kate Middleton και της Meghan Markle έχει καταστεί παρελθόν, αφήνοντας πίσω της μια σκιά από τη φιλία που κάποτε είχαν μοιραστεί.

Για τώρα, η βασιλική οικογένεια παλεύει να διαχειριστεί αυτήν την κρίση. Οι οπαδοί ελπίζουν ότι οι δύο πρίγκιπες θα βρουν τρόπο να ξανασυνδεθούν και να αποκαταστήσουν την ενότητα που κάποτε τους χαρακτήριζε. Είναι μια πρόκληση που απαιτεί σθένος, αλλά η βασιλική οικογένεια έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες και στο παρελθόν. 

Μάλιστα, βασιλικός εμπειρογνώμονας αναφέρει, «Η Meghan δεν νιώθει ενοχές για την Kate, γιατί νιώθει ότι η Kate θα έπρεπε να είναι το ένα πρόσωπο στη βασιλική οικογένεια που θα την στήριζε στις δυσκολίες. Πέρα από όλα τα άλλα, η Meghan ήξερε ότι η Kate είναι ξενόφερτη οπότε δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί η Kate ακολούθησε την επίσημη γραμμή και δεν στήριξη τη Meghan». 

Η διαμάχη μεταξύ των δύο πριγκιπισσών, Meghan και Kate, φαίνεται να έχει ριζώσει βαθιά και να μην είναι εύκολο να ξεπεραστεί. Η άποψη του ειδικού στα βασιλικά θέματα, Tom Quinn, είναι αντιπροσωπευτική της προοπτικής που δείχνει την απόσταση μεταξύ των δύο γυναικών.

Η Meghan ίσως αισθανόταν πως η Kate έπρεπε να την υποστηρίξει περισσότερο, ειδικά όταν η ίδια βρισκόταν σε δύσκολες στιγμές στην Αγγλία. Οι προσδοκίες αυτές μπορεί να απορρίφθηκαν ή να μην εκπληρώθηκαν, και αυτό ίσως να ενίσχυσε τη δυσλειτουργία ανάμεσα στις δύο. Ακόμη και οι προσπάθειες στήριξης από τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan προς την Kate, όπως η υποστήριξή τους κατά τη διάγνωση του καρκίνου της, φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετές για να επαναφέρουν την εμπιστοσύνη και τη φιλία μεταξύ τους.

Η άποψη που εκφράζει ο Quinn για τη δηλητηρίαση της σχέσης τους και την αδυναμία επαναφοράς της είναι σοβαρή και αναδεικνύει τη βαθιά φύση της κρίσης που αντιμετωπίζουν οι δύο γυναίκες. Είναι προφανές ότι η διαμάχη αυτή έχει προκαλέσει σοβαρές ρήξεις και δυσκολίες στο εσωτερικό της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν το μέλλον της ίδιας της οικογένειας.

Ο εμπειρογνώμονας συνέχισε αποκαλύπτοντας, «Η διάγνωση του καρκίνου της Kate ήταν ένα πραγματικό σοκ για την Meghan αλλά δεν βλέπει κανέναν τρόπο επαναπροσδιορισμού της σχέσης απλά επειδή έχει δηλητηριαστεί. Επίσης δεν θέλει να λέει ο κόσμος ότι προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την Kate απλά επειδή είναι άρρωστη. Η Meghan πιστεύει ακόμα ότι η Kate έκανε λάθος και ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη πριν προσπαθήσουν να χτίσουν γέφυρες». 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση