ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Wendy Williams: Διαγνώστηκε με αφασία

Η πρώην παρουσιάστρια του

Μαρία Σάββα

Η πρώην παρουσιάστρια του "Wendy Williams Show", Wendy Williams, αντιμετωπίζει μια νέα πρόκληση στη ζωή της. Μετά από τον Μπρους Γουίλις, έχει διαγνωστεί και εκείνη με μετωποκροταφική άνοια, γνωστή και ως αφασία. Η διάγνωση έγινε μετά από μια σειρά εξετάσεων, καθώς η ίδια είχε αρχίσει να παρατηρεί πτώση στη μνήμη της και δυσκολία στον λόγο της.

Οι γιατροί που ανέλαβαν την περίπτωσή της κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι εν λόγω συμπτώματα οφείλονται σε νευροεκφυλιστικές ασθένειες. Η μετωποκροταφική άνοια (FTD) είναι μια διαταραχή που προκαλεί την απώλεια νευρικών κυττάρων στον μετωπιαίο και κροταφικό λοβό του εγκεφάλου, επηρεάζοντας συμπεριφορά, προσωπικότητα, γλώσσα και κίνηση, σύμφωνα με πληροφορίες από το Johns Hopkins Medicine. Αυτή η διαταραχή μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής του ατόμου που την αντιμετωπίζει.

Σε δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε η Wendy Williams στα μέσα, αναφέρεται: «Όπως γνωρίζουν οι θαυμαστές της, στο παρελθόν ήταν ανοιχτή στο κοινό σχετικά με τους αγώνες με τη νόσο του Graves και το λεμφοίδημα, καθώς και άλλες σημαντικές προκλήσεις που σχετίζονται με την υγεία της».

«Η λήψη μιας διάγνωσης επέτρεψε στη Wendy να λάβει την ιατρική περίθαλψη που χρειάζεται. Η απόφαση να μοιραστούμε αυτά τα νέα ήταν δύσκολη και πάρθηκε μετά από προσεκτική εξέταση, όχι μόνο για να προωθήσουμε την κατανόηση και τη συμπόνια για τη Γουέντι, αλλά για να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό σχετικά με την αφασία και τη μετωποκροταφική άνοια και να υποστηρίξουμε χιλιάδες άλλους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις», ανέφερε η δήλωση.

Το δελτίο τύπου διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι η σταρ είναι «ακόμα σε θέση να κάνει πολλά πράγματα για τον εαυτό της» και έχει διατηρήσει το «σήμα κατατεθέν της που είναι το χιούμορ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση