ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Κρίστη Παπαδοπούλου: Με σέξι διάθεση εννιά χρόνια πριν

Το throwback της ηθοποιού από την φωτογράφιση της στο cover του περιοδικού Man το 2014

Ζωή Τουτουντζίδου

Η Κρίστη Παπαδοπούλου ανάδημοσίευσε μία throwback φωτογραφία της στο instagram όπου ποζάρει με σέξι διάθεση σε εξώφυλλο του περιοδικού Man. Ήταν μόλις το 2014 που η νεαρή τότε ηθοποιός και μουσικός παραγωγός του Deejay radio 93.5 κοσμούσε τις σελίδες του συγκεκριμένου τεύχους παραθέτοντας μάλιστα μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Η αγαπημένη ηθοποιός πλέον απολαμβάνει την ζωή της στην Ελλάδα μαζί με τον σύντροφο της Μιχάλη Μπούσια και σύντομα θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι και καρπό του έρωτα τους.

Με αφορμή λοιπόν το throwback της Κρίστη, ανατρέξαμε στην συνέντευξη της στο Man του 2014 και θυμηθήκαμε όλα όσα αποκάλυψε για εκείνη.

«Ένας άνθρωπος έχει πολλά στοιχεία που κάποιες φορές τα βλέπεις και κάποιες όχι. Όλοι είμαστε σε καλούπια. Κάποιος σε βλέπει στην τηλεόραση και λέει «αυτό είναι η Κρίστη» και κάποιος άλλος σε γνωρίζει έξω και λέει «αυτό είναι». Όλα μαζί..», είχε αναφέρει στην ερώτηση του ποια πραγματικά είναι η Κρίστη Παπαδοπούλου.

Κληθείσα να απαντήσει σχετικά με το πόσο εύκολα ανοίγεται στους άλλους, είπε «Στέκω σε αυτό που μου είπε ο παππούς μου. Πάντα να μοιράζεσαι πράγματα με τους ανθρώπους που αγαπάς αλλά να κρατάς κάτι για εσένα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση