ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Η Γωγώ Αλεξανδρινού μιλά για την εμπειρία της με τον καρκίνο και συγκινεί

«Είχα διαγνωστεί με καρκίνο στο θυρεοειδή και το είχα κρατήσει πολύ ιδιωτικά»

Δέσποινα Άσπρου

Πίσω στον χρόνο και πιο συγκεκριμένα σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της θέλησε να επιστρέψει η Γωγώ Αλεξανδρινού.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έκανε μια σπάνια ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε για την μάχη της με τον καρκίνο στο θυροειδή.

«Την θυμάμαι καλά αυτή την περίοδο. Είχα διαγνωστεί με καρκίνο στο θυρεοειδή και το είχα κρατήσει πολύ ιδιωτικά. Είχα γράψει εκπομπές για να μη φανεί on air απουσία και υπάρξουν ερωτήσεις, είχα την απόλυτη εχεμύθεια της διεύθυνσης του ΣΙΓΜΑ και των πολύ στενών συνεργατών μου. Και ξαφνικά αρχίζουν οι ψίθυροι, οι διαδόσεις και τα ασύστολα ψεύδη. Ξέρω την πηγή, δε ζήτησα ποτέ τον λόγο. Είμαι οπαδός της φιλοσοφίας οτι «karma never misses an address” (χωρίς ίχνος εκδικητικότητας, μη παρεξηγηθώ) και δεν ασχολήθηκα. Δε σημαίνει, βέβαια, οτι ξέχασα κιόλας…» έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια χθες, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου.

Να θυμίσουμε πως μπορεί η ίδια να μην μιλάει συχνά για αυτή την περίοδο της ζωής της, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρθηκε στον καρκίνο με τον οποίο πάλευε. 

«Ούτε σε μια επέμβαση ρουτίνας δε μπορούμε να υποβληθούμε, αμέσως οι κακές γλώσσες να διαδώσουν οτι είμαστε με το ένα πόδι στον τάφο και το κρύβουμε...Πραγματικά, δε μπορώ καν να θυμώσω με σένα και τις ανυπόστατες διαδόσεις σου. Ενννοείται οτι ο χρόνος θα δείξει για ακόμη μια φορά την πραγματικότητα, η οποία θα σε απογυμνώσει και ελπίζω οτι θα σε γελοιοποιήσει και στα μάτια αυτών που τώρα παραπληροφορείς...Καλό υπόλοιπο σε όλους μας!» είχε σημειώσει η ίδια το 2016.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση