ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Κάτια Θεοδότου: Σε private dinner πάρτι στην Αθήνα

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα που εντοπίσαμε.

Μαρία Καραμάνου

Στην καρδιά του Λυκαβηττού, σε ένα εντυπωσιακό σπίτι με θέα τον αθηναϊκό ουρανό, η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης διοργάνωσαν ένα ξεχωριστό δείπνο. Η συγκέντρωση αυτή ήταν αφιερωμένη στην επερχόμενη ετήσια δημοπρασία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Creaid, που θα περιλαμβάνει συλλεκτικά έργα τέχνης από διάσημους καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η δημοπρασία θα παρουσιάσει έργα από επιφανείς καλλιτέχνες όπως η Sophia Vari, ο George Zongolopoulos, ο Takashi Murakami, ο Costas Varotsos, ο Konstantin Kakanias και η Sophia Kalogeropoulou, συγκεντρώνοντας πάνω από 110 έργα. Αυτή η συλλογή είναι αποτέλεσμα γενναιόδωρων δωρεών και αναμένεται να προσελκύσει σημαντικό ενδιαφέρον από συλλέκτες και φιλότεχνους.

Τα εγκαίνια της έκθεσης «Art & Design» πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και η Κάτια Θεοδότου, γνωστή προσωπικότητα της κυπριακής κοσμικής ζωής, η οποία κοινοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμές από το γεγονός. Για την περίσταση, η Κάτια επέλεξε ένα κομψό total black σύνολο και έναν updo κότσο ενώ στο μακιγιάζ έδωσε έμφαση στα μάτια της με έντονο winged eyeliner, προσθέτοντας μια δόση γοητείας στην εμφάνιση της.

Η βραδιά ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με την παρουσία του Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους με ερμηνείες γνωστών επιτυχιών του. Η συγκεκριμένη εκδήλωση όχι μόνο ενίσχυσε τις καλλιτεχνικές προσδοκίες, αλλά και έδωσε την ευκαιρία στην ελίτ της πόλης να συνδυάσει κοινωνική συνάντηση με φιλανθρωπία.

Ακολούθως, μοιράστηκε τρία βίντεο στα οποία παρακολουθούμε στιγμιότυπα στα οποία βλέπουμε τον  Λευτέρη Πανταζή, τη Μαρίνα Βερνίκος και τον γνωστ΄ό PR man Γιώργο Ντάβλα. Μαζί τους ήταν και η κόρη της Κάτιας, Ελίνα Θεοδότου.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα:


CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση