ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Markle - Harry: Μαζί στο Royal Salute Polo

Η κομψή εμφάνιση της Meghan Markle με λευκό cut-out φόρεμα δίπλα στον Πρίγκιπα Harry.

Μαρία Καραμάνου

Σε μια λαμπερή εκδήλωση γεμάτη φιλανθρωπία και αθλητισμό, ο πρίγκιπας Harry διασκέδασε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Φλόριντα, συμμετέχοντας σε έναν αγώνα πόλο για καλό σκοπό. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις 12, 13 και 14 Απριλίου στο Grand Champions Polo Club στο Wellington, όπου ο Δούκας του Sussex έδωσε το παρών στο Royal Salute Polo Challenge. Περισσότεροι από 300 καλεσμένοι παρακολούθησαν τον αγώνα που είχε ως στόχο την υποστήριξη του Sentebale, της φιλανθρωπικής οργάνωσης που ίδρυσε ο Harry το 2006 με τον πρίγκιπα Seeiso. Ο σκοπός του Sentebale είναι να βοηθήσει τα παιδιά της Αφρικής που επηρεάζονται από τη φτώχεια, την ανισότητα και το HIV/AIDS.

Εντύπωση έκανε και η εμφάνιση της Meghan Markle, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλοντυμένο της στυλ, δείχνοντας την αδιάλειπτη υποστήριξή της προς τον σύζυγό της σε αυτή την σημαντική στιγμή. Ο Harry, αφήνοντας πίσω του για λίγο τις ανησυχίες για την υγεία του πατέρα του, τον πρίγκιπα Charles, επιδόθηκε με πάθος στο αγαπημένο του άθλημα, ενώνοντας την αγάπη για τον αθλητισμό με την φιλανθρωπία.

Η Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, ξεχώρισε στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Harry, κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού αγώνα πόλο στη Φλόριντα, φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα με ενδιαφέρον cut-out κόψιμο στη μέση και statement γυαλιά ηλίου. Η συμμετοχή της Meghan στην εκδήλωση, πέρα από ένδειξη κομψότητας, ήταν μια σταθερή υποστήριξη προς τον σύζυγό της, ο οποίος πραγματοποιούσε έναν αγώνα με έντονη φιλανθρωπική χροιά, αντίστοιχη των προσπαθειών της μητέρας του, της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana.

Αυτή η εκδήλωση συνέπεσε με μια σημαντική ανακοίνωση από την εταιρία παραγωγής τους, Archewell Productions, σχετικά με την ανάπτυξη δύο νέων σειρών για το Netflix, μία εκ των οποίων θα επικεντρώνεται στο ιππικό άθλημα. Η συγκυρία αυτή πρόσφερε την ιδανική ευκαιρία για τα γυρίσματα μερικών σκηνών της εν λόγω σειράς κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ προσφέρθηκε και μια γεύση από το επερχόμενο περιεχόμενο που θα προβληθεί από την πλατφόρμα του Netflix.

Στην φιλανθρωπική εκδήλωση πόλο στη Φλόριντα, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle απόλαυσαν ιδιαίτερες στιγμές επανένωσης με στενούς φίλους και συνεργάτες. Ο Harry συναντήθηκε και πάλι με τον καλό του φίλο και πρεσβευτή του Sentebale, Ignacio «Nacho» Figueras, καθώς και με τη σύζυγό του, Ντελφίνα Μπλακιέ. Το βασιλικό ζευγάρι και οι Figueras μοιράζονται μια βαθιά δέσμευση για τη φιλανθρωπία, προσφέροντας την υποστήριξή τους σε σημαντικά κοινωνικά θέματα μέσω των διάφορων πρωτοβουλιών τους.

Η εν λόγω συνάντηση συνέπεσε με τα γυρίσματα μιας νέας σειράς στην οποία το ζευγάρι Harry και Meghan συμμετέχουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί. Αν και δεν αναμένεται να εμφανιστούν ως πρωταγωνιστές, υπάρχει πιθανότητα να κάνουν κάποιες συμβολικές εμφανίσεις. Ο Figueras, εκφράζοντας την εκτίμησή του για το ζευγάρι, ανέφερε σε συνέντευξή του στο PEOPLE ότι είναι προγραμματισμένες περαιτέρω συναντήσεις με τον Harry και τη Meghan το επερχόμενο Σαββατοκύριακο, υπογραμμίζοντας τις στενές και πολύτιμες φιλίες που έχουν αναπτύξει.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση