ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Suki Waterhouse: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Τι ακριβώς είπε η τραγουδίστρια;

Μαρία Σάββα

Η παρουσία της Suki Waterhouse στο Coachella Music and Arts Festival ήταν ένας συνδυασμός απροσδόκητης αποκάλυψης και συγκινητικής ερμηνείας. Φορώντας ένα λευκό παλτό με φτερά, ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε μια διασκευή του κλασικού τραγουδιού των Oasis, «Don't Look Back In Anger».

Όμως, η πραγματική έκπληξη ήρθε όταν μίλησε στο κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις στη ζωή της. Αποκάλυψε ότι πρόσφατα έγινε μητέρα και χαρακτήρισε την εμπειρία αυτή ως "μεγάλη αλλαγή στη ζωή της". Η Suki Waterhouse αποκάλυψε ότι απέκτησε μια κόρη, δίνοντας ένα νέο χρώμα και νόημα στη ζωή της.

«Έχουν συμβεί μερικά αρκετά μεγάλα γεγονότα. Αγαπώ τις καταπληκτικές γυναίκες και ήμουν πολύ τυχερή που είχα τη δική μου μικρή καταπληκτική κυρία και γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου» είπε. 

Να σημειώσουμε πως ο Robert Pattinson και η Suki Waterhouse υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό τον Μάρτιο, με την είδηση να έφτασε στην επικαιρότητα μέσα από την Daily Mail, η οποία δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του ζευγαριού από της πρώτη τους δημόσια βόλτα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση