ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Στέφανος Μιχαήλ: «Δε με ενδιαφέρει η φήμη»

Όλα όσα αποκάλυψε για την καριέρα του ως ηθοποιός και τις εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς Famagusta.

Μαρία Καραμάνου

Στο φως των προβολέων της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Κώστα Τσουρού, ο Στέφανος Μιχαήλ αποκάλυψε μία άγνωστη πλευρά της ζωής του το Σάββατο, 13 Απριλίου. Παρά την επιτυχημένη καριέρα του στον κόσμο της υποκριτικής, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ποτέ δεν είχε την επιθυμία να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα. Με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα, μίλησε για τις προκλήσεις και τις παρεξηγήσεις που συνοδεύουν τη φήμη, επισημαίνοντας ότι ποτέ δεν επαναπαύθηκε στις δάφνες του ή «καβάλησε το καλάμι», όπως λέει ο κόσμος. Η αποκάλυψή του αυτή προσφέρει μια νέα οπτική γωνία στο πρόσωπο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις οθόνες μας, κάνοντάς τον ακόμα πιο συμπαθή και προσιτό στο κοινό.

«Εμένα δεν με ενδιαφέρει η φήμη. Δεν πήγα ποτέ να σπουδάσω ηθοποιός, δεν ήταν όνειρό μου. Ήρθε στην πορεία. Δε θα με επηρεάσει ποτέ αν φύγει η διασημότητα. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι και ούτε πρόκειται. Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερος από κάποιον άλλον», είπε ο Στέφανος Μιχαήλ.

Ενώ για την επιτυχημένη σειρά Famagusta αποκάλυψε, «Το Famagusta δεν σημαίνει μόνο επιτυχία, ακουμπά ένα ευαίσθητο σημείο του εαυτού μου, όπως είναι η εισβολή, ο πόνος τον ανθρώπων που βίωσαν το 1974. Δεν έσβησε ποτέ, είναι μία πληγή ανοιχτή».

Για την οικογένεια του τόνισε, «Η γιαγιά μου είχε στείλει τον γιο της στον πόλεμο. Ήταν στρατιώτης τότε. Όταν η γιαγιά μου μου περιγράφει αυτές τις μέρες που ο θείος μου όταν τον έψαχναν και δεν ήξεραν που είναι, άκουγαν ότι τον είδαν στο τάδε νοσοκομείο και πήγαιναν να τον βρουν και δεν τον έβρισκαν, η γιαγιά μου έλεγε ότι έχασε τη μισή της ζωή. Σκέψου αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν δικά τους πρόσωπα, βιάστηκαν ή έχασαν τα παιδιά τους», αφηγείται ο ηθοποιός στον Κώστα Τσουρό.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση