ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Kate Middleton: Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί με τα παιδιά της μέσα από το νοσοκομείο

Η τακτική που ακολουθεί αλλά και ο ρόλος που έχει αναθέσει στον πρίγκιπα William.

Μαρία Καραμάνου

Λίγες ημέρες μετά τη σοβαρή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Kate Middleton, τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας φουντώνουν - εντός και εκτός συνόρων Ηνωμένου Βασιλείου. Ένα ερώτημα που όλοι έχουν είναι το πως επικοινωνεί με τα παιδιά της ώστε να καταφέρει να κρατήσει στην «κανονικότητα» που είχαν πριν νοσηλευθεί. Παρά τις υποχρεώσεις της ως βασιλική προσωπικότητα, η Middleton συνεχίζει να είναι μια αφοσιωμένη μητέρα, δίνοντας προτεραιότητα στην ευημερία των παιδιών της. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της μετά από μια απαιτητική εγχείρηση, η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να δείχνει φροντίδα προς τα παιδιά της.

Kate Middleton: Οι πρώτες σοβαρές διαρροές για τη φύση του χειρουργείου της

Ωστόσο, παρόλο που υπάρχει μεγάλη αδυναμία της να συναντήσει απευθείας και από κοντά τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis λόγω της παραμονής της στο νοσοκομείο The London Clinic, φαίνεται ότι διατηρεί ενεργή επικοινωνία μαζί τους μέσω FaceTime. Ο πρίγκιπας William, ενώ βρίσκεται στο Adelaide Cottage, το οικογενειακό σπίτι στο κτήμα του Ουίνδσορ, πιθανόν συμμετέχει στις επικοινωνιακές στιγμές.

Εν τέλει, παρά τη φυσική απουσία, η Kate Middleton δείχνει πόσο σημαντική είναι για εκείνη η μητρότητα και η ενεργή παρουσία στη ζωή των παιδιών της.

«Η Kate λατρεύει να κάνει FaceTiming με τα παιδιά όταν εργάζεται στο εξωτερικό, οπότε είμαι σίγουρη ότι θα έχουν τακτική επαφή όσο βρίσκεται στο νοσοκομείο και τα παιδιά θα θέλουν πολύ να τη δουν μόλις γίνει αρκετά καλά», δηλώνει δημοσιογράφος. «Της αρέσει να έχει την οικογένειά της γύρω της, οπότε θα ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι και να κάνει αγκαλιές με τα παιδιά. Τόσο ο William όσο και η Kate είναι πολύ πρακτικοί γονείς - πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο, παρακολουθούν αθλητικούς αγώνες και συναυλίες και προσπαθούν να είναι στο σπίτι για την ώρα του ύπνου όσο πιο συχνά μπορούν. Όσο η Kate βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο William θα είναι στο σπίτι και θα κρατάει τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά».

Kate Middleton: Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ανάρρωση της

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση