ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Kate Middleton: Οι πρώτες σοβαρές διαρροές για τη φύση του χειρουργείου της

Η ανησυχία του βασιλιά Κάρολου για την υγεία της

Μαρία Σάββα

Λίγες ημέρες μετά από μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Kate Middleton, ο προβληματισμός γύρω από την κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται, δημιουργώντας σενάρια και ερωτήματα εντός και εκτός των συνόρων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι ανησυχίες ενισχύονται από δημοσιεύματα και πρωτοσέλιδα ΜΜΕ που επικεντρώνονται στην κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας και τους λόγους που θα παραμείνει απομακρυσμένη από τα βασιλικά της καθήκοντα για αρκετό καιρό.

Αν και πηγές κοντά στο παλάτι δεν επιβεβαιώνουν ακόμη τη λέξη "υστερεκτομή" που κυκλοφορεί, τα κοινωνικά δίκτυα, κυρίως το TikTok, γεμίζουν με βίντεο που διαδίδουν αυτήν την πληροφορία σχετικά με την υγεία της Kate Middleton. Αναμένεται να παραμείνει αναρρωτική για τους επόμενους δύο με τρεις μήνες, με την επιστροφή της στα βασιλικά της καθήκοντα να αναμένεται πριν το Πάσχα.

Παρά την ανησυχία, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πριγκίπισσα δεν μπορεί να επιστρέψει ακόμη στο σπίτι της, καθώς η κατάσταση του δεν επιτρέπει την κατάλληλη ανάρρωση εκεί. Μετά την επέμβαση, προβλέπεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου 10 με 14 ημέρες πριν επιστρέψει στο Adelaide Cottage του Γουίνδσορ.

Διαβάστε επίσης - Kate Middleton: Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ανάρρωση της

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, η Kate Middleton εκφράζει την επιθυμία να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της. Ωστόσο, η επιστροφή στα βασιλικά καθήκοντα αναμένεται να καθυστερήσει.

Παράλληλα, ο βασιλιάς Κάρολος εκφράζει έντονη ανησυχία για την υγεία της πριγκίπισσας και επιθυμεί να πάρει τον χρόνο που χρειάζεται για την πλήρη ανάρρωσή της.

Η πληροφορία για την υστερεκτομή παραμένει ασαφής, και το παλάτι του Κένσινγκτον δεσμεύεται να παρέχει ενημερώσεις μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες προς κοινοποίηση.

Παρά τα προβλήματα υγείας, η Kate Middleton ελπίζει στην κατανόηση του κοινού και δηλώνει διατεθειμένη να προστατεύσει την ιδιωτικότητα των προσωπικών της ιατρικών πληροφοριών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS