ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Έμιλυ Γιολίτη: Τα στιγμιότυπα από το Παρίσι αγκαλιά με την κόρη της

Όλα τα στιγμιότυπα που εντοπίσαμε.

Μαρία Καραμάνου

Στο Παρίσι, η γνωστή δικηγόρος Έμιλυ Γιολίτη αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι με την κόρη της, δημοσιεύοντας όμορφες στιγμές στα social media για να μοιραστεί την εμπειρία της. Οι ακόλουθοί της είχαν την ευκαιρία να δουν μοναδικά στιγμιότυπα από τις δραστηριότητές της στην πόλη.

Η Έμιλυ και η μικρή Λίλη απόλαυσαν βόλτες στους δρόμους του Παρισιού, αποτυπώνοντας τις ομορφιές της Γαλλικής πρωτεύουσας στις φωτογραφίες τους. Επίσης, επισκέφθηκαν το Foundation Louis Vuitton, με την Έμιλυ να επιλέγει να μοιραστεί μια φωτογραφία από τον χώρο, αφιερώνοντας μια λεζάντα για την ιστορία του.

Με αυτόν τον τρόπο, η δικηγόρος δεν απλά καταγράφει τις στιγμές της εκδρομής της, αλλά επίσης επιλέγει να μοιραστεί την πολιτιστική και ιστορική πλευρά του ταξιδιού της με τους followers της. Η επίσκεψή της στο Foundation Louis Vuitton αντικατοπτρίζει το ενδιαφέρον της για την τέχνη και τον πολιτισμό, ενώ η λεζάντα ενισχύει τη συναισθηματική συνδεσιμότητα με τον χώρο και την ιστορία του.

Στη λεζάντα έγραψε, «Τέτοια απόλαυση να επισκεφθείς τον Ρόθκο, αυτή τη στιγμή σε επίδειξη στο αρχιτεκτονικό θαύμα Gehry που είναι το LV Foundation και η πρώτη αναδρομή του Mark Rothko (1903-1970) στη Γαλλία από το 1999 που εκτείνεται σε όλη την καριέρα του καλλιτέχνη, από παλαιότερους εικαστικούς πίνακες του μέχρι τα αναγωγικά έργα που συνήθως συνδέουμε αυτόν με έναν αφηρημένο εξπρεσιονιστή.  Επίσης απόλαυσα πάρα πολύ την αντιπαράθεση στο τελευταίο δωμάτιο του γλυπτού του Giacometti ενάντια στη σειρά Black and Grey του Rothko 1969-1970, ένας διάλογος χωρίς λόγια που ξεπερνάει τα είδη μεταξύ μεταφορικής και εξπρεσιονιστικής τέχνης. "Η τέχνη μου δεν είναι αφηρημένη: ζει και αναπνέει", είπε ο Ρόθκο. Συμφωνώ απόλυτα».

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση