ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Jodie Foster: Έκρυβε από τα παιδιά της ότι είναι ηθοποιός

Τι αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός

Μαρία Σάββα

Η Jodie Foster, παγκοσμίως γνωστή ηθοποιός και κάτοχος Οσκαρ, προκάλεσε έκπληξη αποκαλύπτοντας ότι κρατούσε κρυφή την επαγγελματική της δραστηριότητα από τα παιδιά της. Σε συνέντευξή της στο "The View", η 61χρονη ηθοποιός εξήγησε τους λόγους πίσω από αυτήν την απόφαση.

"Υποθέτω ότι απλά δεν ήθελα να με γνωρίζουν έτσι. Ήθελα να με ξέρουν ως τη μαμά τους και το άτομο που έφευγε από το σπίτι για να πάει στη δουλειά. Απλώς δεν ήθελα να μπερδεύονται για το τι κάνω για τα προς το ζην", δήλωσε η Foster.

Η αποκάλυψή της περί του ψεύδους πήγε ακόμη πιο μακριά, καθώς ανέφερε ότι πείστηκε ο γιος της, ο Charlie, πως εργαζόταν σε οικοδομή. "Τον πήρα μια μέρα μαζί μου στο σετ και του αγόρασα μια μικρή πλαστική ζώνη εργαλείων και του είπα 'ναι, υπάρχει αυτό το σετ, κι αυτό το σετ κι αυτό' κι εκείνος για καιρό, νόμιζε ότι ήμουν εργάτης σε οικοδομές", πρόσθεσε.

Παρόλο που πλέον τα παιδιά της έχουν ανακαλύψει την αλήθεια, εξακολουθούν να δείχνουν αδιαφορία για τις ταινίες που πρωταγωνιστεί η μητέρα τους. Μια απρόσμενη εκτόξευση στον κόσμο της οικογενειακής ιδιωτικότητας της Jodie Foster.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση