ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Kate Middleton: Ακυρώθηκαν τα χριστουγεννιάτικα πλάνα της για λόγους δημόσιας ασφάλειας

H εκδήλωση αναβλήθηκε για τον επόμενο χρόνο, 2024.

Μαρία Καραμάνου

Η Kate Middleton αντιμετώπισε δυσάρεστα νέα, καθώς προετοιμαζόταν για τα Χριστούγεννα, σε μια περίοδο όπου η βασιλική οικογένεια ετοιμαζόταν για τις εορταστικές εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα, ένα από τα προγράμματά της αναβλήθηκε και ενδεχομένως ακυρώθηκε λόγω ανησυχήσεων για τη δημόσια ασφάλεια.

Συγκεκριμένα, ο Peter Philips, ο μεγαλύτερος εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ Β', είχε σχεδιάσει να διοργανώσει μια όμορφη χειμερινή εκδήλωση στο Παλάτι του Κένσινγκτον. Σκοπός του ήταν να μεταμορφώσει τον κήπο της κατοικίας του πρίγκιπα William και της Kate Middleton σε έναν τεράστιο παγοδρόμιο.

Photo By @princeandprincessofwales On Instagram

Δυστυχώς, το έργο αυτό τελικά ακυρώθηκε. Ο λόγος για αυτήν την απόφαση ήταν η γεωγραφική τοποθεσία του Παλατιού του Κένσινγκτον, καθώς βρίσκεται κοντά σε πολλές πρεσβείες, συμπεριλαμβανομένης της πρεσβείας του Ισραήλ, και υπήρχαν ανησυχίες για τη δημόσια ασφάλεια.

Υπενθυμίζεται ότι διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Οκτωβρίου 2023 στο πλαίσιο της σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς εκδηλώθηκαν λίγα μέτρα μακριά από την κατοικία του πρίγκιπα William και της Kate. Εξαιτίας των πρόσφατων γεγονότων και της αυξημένης έντασης και αβεβαιότητας στην περιοχή, αποφασίστηκε να αναβληθεί η φετινή εκδήλωση. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου από την εταιρεία Tamarisk του Peter Philips, η ασφάλεια του κοινού παραμένει προτεραιότητα.

Photo By @princeandprincessofwales On Instagram

Ωστόσο, ο Peter Philips δεν χάνει το κουράγιο του. Έχει ήδη σχεδιάσει να δημιουργήσει ένα παγοδρόμιο στον βασιλικό κήπο του Παλατιού του Κένσινγκτον. Σύμφωνα με αναφορά της Mirror, η εταιρεία Tamarisk ανέφερε ότι το έργο αναβλήθηκε για τον επόμενο χρόνο, εκφράζοντας ανυπομονησία για την επιστροφή του το 2024, προσφέροντας μια μαγική και εορταστική εμπειρία που μπορούν να απολαύσουν όλοι.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση