ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Spears: Η μητέρα της την ανάγκασε να μαζεύει σκουπίδια από τον δρόμο

Έγινε όταν έμαθε ότι είχε αγόρι

Μαρία Σάββα

Ολοι όσοι ήταν πλάι στη Britney Spears κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής της κηδεμονίας - και πέραν από αυτό - αναγκάζονται να αναρωτηθούν βαθιά τις τελευταίες ημέρες. Η αυτοβιογραφία της πιο πιεσμένης ποπ σταρ, αποκαλύπτει πολλές αλήθειες για την ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, στοχεύει προς τον πρώην σύντροφό της, Justin Timberlake, καθώς και στα όσα έχουν γίνει γνωστά για τη σχέση τους και τη μητέρα της, Lynn.

Είναι γνωστό ότι η σχέση ανάμεσα στις δύο γυναίκες δεν έχει πολλά θετικά χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια και το τραγούδι "Woman in Me", πέραν από τον έλεγχο που είχε επί της ζωής της, η μητέρα της, που σήμερα είναι 68 ετών, την εκδικούνταν με ανεπιθύμητο τρόπο.

Η Spears αναφέρει ότι μία φορά ξέσπασε όταν ανακάλυψε ότι η κόρη της κάνει κοπάνα από το σχολείο για να περνά χρόνο με έναν πολύ μεγαλύτερο αγόρι, κάτι που έμαθε όταν ο αδελφός της, Bryan.

Έτσι, η Lynn Spears την ανάγκασε να συγκεντρώνει σκουπίδια από τον δρόμο σαν να ήταν φυλακισμένη, όπως αναφέρει η τραγουδίστρια. Την ίδια στιγμή, η μεγαλύτερη αδελφή της την φωτογράφιζε καθώς ολοκλήρωνε την τιμωρία της για διασκέδαση.

Το βιβλίο αυτό θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου και, σύμφωνα με διεθνείς ενημερωτικές πηγές, τα αποσπάσματα που έχουν ήδη διαρρεύσει «είναι απλά η αρχή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση