ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Tom Ford: Αγόρασε την εξοχική κατοικία της Jackie Kennedy

Το νέο του επερχόμενο «project».

Μαρία Καραμάνου

Το να κατέχεις κάτι που παλαιότερα ανήκε στην Jackie Kennedy Ωνάση, η οποία διαμόρφωσε τον μύθο της αμερικανικής βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια της εποχής του Κάμελοτ, εξακολουθεί να εντυπωσιάζει τους πλούσιους και διάσημους της εποχής μας.

Photo By @robbreportrealestate On Instagram

Μετά την Kim Kardashian, η οποία πλειοδότησε αρχικά ανώνυμα και απέκτησε το Cartier Tank ρολόι που ανήκε στην κομψή Πρώτη Κυρία σε μια δημοπρασία του οίκου Christie's έναντι 379.500 δολαρίων, ήρθε η σειρά του Tom Ford.

Photo By @robbreportrealestate On Instagram

Ο σχεδιαστής, ο οποίος φημίζεται για το αψεγάδιαστο επιχειρηματικό του ένστικτο, έχει πρόσφατα στραφεί στον τομέα των ακινήτων. Μετά την επιτυχημένη εξαγορά του δικού του brand με μια συμφωνία-γίγαντα δισεκατομμυρίων δολαρίων από τον όμιλο Estée Lauder, τώρα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του στον τομέα των ακινήτων, επιδιώκοντας να αποκτά και να ανακαινίζει ακίνητα με ιστορική αξία. Και από την εντυπωσιακή "συλλογή" του δεν θα μπορούσε να λείπει ένα σπίτι που φέρει την κληρονομιά της Jackie.

Photo By @robbreportrealestate On Instagram

Ενδιαφέρον επιδεικνύει το γεγονός ότι αυτή η κατοικία φαίνεται να περνά από χέρια με παρόμοιο υπόβαθρο στη δημιουργία και τον χώρο της μόδας, μια αδυναμία που μοιράζεται με την Jackie Ο. Στο παρελθόν, οι ιδιοκτήτες περιλαμβάνουν τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Coach, Reed Krakoff, και τη σύζυγό του Delphine, οι οποίοι ανακαίνισαν το σπίτι, διατηρώντας το αρχικό στυλ διακόσμησης, εμπνευσμένο από το κίνημα "arts and crafts". Κύριες αρχές αυτές της κατοικίας είναι η ενσωμάτωση της εσωτερικής ομορφιάς των υλικών, η αρμονία με τη φύση και η απλή γραμμή της διακόσμησης.

Photo By @robbreportrealestate On Instagram

Ο Tom Ford επιδιώκει να αποκτά κατοικίες που αντιπροσωπεύουν το στυλ και την αισθητική εξέχουσων προσωπικοτήτων που έχουν σχετιστεί με το αμερικανικό πνεύμα. Ένα παράδειγμα αυτής της προσέγγισης είναι η αγορά του διαμερίσματος του σχεδιαστή Halston στο Μανχάταν το 2019, με ένα ποσό ύψους 18 εκατομμυρίων δολαρίων.

Photo By @robbreportrealestate On Instagram

Ο Tom Ford επέλεξε να αναστήσει το διαμέρισμα στην αρχική του κατάσταση, γιατί αντιλήφθηκε την αξία του ως έργο τέχνης και έδειξε σεβασμό προς έναν σχεδιαστή που διαμόρφωσε τη δεκαετία του '70.

Photo By @robbreportrealestate On Instagram

Ολοκληρώνοντας, παρατηρείται ότι, ακόμα και στον κόσμο της ακίνητης περιουσίας, ο Tom Ford διατηρεί την αγάπη για εκλεκτικές συγγένειες και αισθητικές αξίες, που αποτελούν τον πυρήνα της δημιουργικότητάς του.

Photo By @robbreportrealestate On Instagram

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση