ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

James Bond: Ποιος θα πάρει τη θέση του Daniel Craig;

Όλα όσα αποκάλυψε η παραγωγός των ταινιών.

Μαρία Καραμάνου

Οι λάτρεις του James Bond πρέπει να είναι υπομονετικοί, καθώς η αναζήτηση του επόμενου ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Βρετανό πράκτορα 007 δεν θα ολοκληρωθεί σύντομα. Η παραγωγός Barbara Broccoli, η οποία μαζί με τον αδελφό της Michael G. Wilson έχει τον έλεγχο του franchise του James Bond από το 1995, αποκάλυψε ότι ο δρόμος για την επιλογή του επόμενου ηθοποιού θα είναι μακρύς.

Ο Daniel Craig αποχώρησε από τον ρόλο του 007 πριν από δύο χρόνια, μετά από 15 χρόνια και πέντε ταινίες, όπου φορούσε το εμβληματικό κοστούμι του Βρετανού πράκτορα.

Παρά τις ανυπομονησίες των θαυμαστών και τα δύο χρόνια που πέρασαν από την αποχώρηση του Daniel Craig, η Barbara Broccoli αποκάλυψε ότι η αναζήτηση για τον επόμενο ηθοποιό που θα υποδυθεί τον James Bond δεν έχει ξεκινήσει σοβαρά ακόμη.

Ο χρόνος μεταξύ των διαφόρων ερμηνευτών του Bond συχνά είναι μεγάλος, με παραδείγματα όπως τα έξι χρόνια κενό μεταξύ της τελευταίας ταινίας του Timothy Dalton το 1989 και της πρώτης ταινίας του Pierce Brosnan, "GoldenEye" το 1995. Επίσης, υπήρξε ένα τετραετές κενό μεταξύ της τέταρτης ταινίας του Brosnan, "Die Another Day" το 2002, και της πρώτης ταινίας του Daniel Craig, "Casino Royale".

Με σχεδόν δύο χρόνια να έχουν περάσει από την τελευταία ταινία "No Time to Die," η Barbara Broccoli επιμένει ότι ο επόμενος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον ρόλο του James Bond και η νέα ταινία, πρέπει να αντικατοπτρίζουν τον τρόπο που έχει αλλάξει ο κόσμος από τότε που ο Daniel Craig ανέλαβε τον ρόλο του Bond.

Αναφέρθηκε στο "GoldenEye" όταν πολλοί πίστευαν ότι ο ψυχρός πόλεμος είχε τελειώσει, το τείχος της Βερολίνου είχε πέσει, και δεν υπήρχε πλέον ανάγκη για έναν χαρακτήρα όπως ο Bond. Η Broccoli είπε ότι αυτή η προσέγγιση ήταν λανθασμένη και αναφέρθηκε στο ότι, όταν επέλεξαν τον Daniel Craig, επιδίωξαν να δημιουργήσουν έναν ήρωα του 21ου αιώνα.

Σημείωσε επίσης ότι ο Daniel Craig τους έδωσε τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τη συναισθηματική ζωή του χαρακτήρα και ότι ο κόσμος ήταν έτοιμος για αυτήν την αλλαγή.

«Νομίζω ότι αυτές οι ταινίες αντικατοπτρίζουν την εποχή στην οποία βρίσκονται, και υπάρχει ένας μεγάλος, μεγάλος δρόμος μπροστά μας για την επανεφεύρεσή του για το επόμενο κεφάλαιο και δεν έχουμε καν αρχίσει με αυτό», δήλωσε η Barbara Broccoli.

Η Broccoli και ο Wilson είναι επίσης παραγωγοί της σειράς του Amazon με τίτλο "007: Road to a Million", η οποία παρουσιάζει εννέα ζευγάρια που στέλνονται σε μια παγκόσμια περιπέτεια, με τον Brian Cox στον ρόλο του "Ελεγκτή" που τους δίνει οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS