ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Καπουτζίδης: Μιλάει για τη σεξουαλικότητα του

«Tο δημοσιοποίησα το 2020 και οι αφορμές ήταν πολλές», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν πολύ ανοιχτός και εξομολογητικός στην εκπομπή «Breakfast@star». Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είχε κάνει το coming out πριν από τέσσερα χρόνια. Επίσης, αποκάλυψε τους λόγους που τον έκαναν να αποφασίσει να δημοσιοποιήσει τη σεξουαλικότητά του. Με την ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει, αναφέρθηκε στις προσωπικές του εμπειρίες και στον αγώνα του για αυτοαποδοχή και αποδοχή από το κοινό του.

Για το coming out και τους γονείς του δήλωσε, «Tο δημοσιοποίησα το 2020. Οι αφορμές ήταν πολλές. Καταρχάς, ένας λόγος που δεν το έκανα πιο πριν ήταν γιατί δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου, δεν ήξερα πώς θα αντιδράσουν. Όταν μου είπαν ότι "είμαστε πάρα πολύ εντάξει πες ό,τι θέλεις", μετά είχα και εγώ το ελεύθερο. Νομίζω ότι με τσίγκλησε ο τότε σύντροφός μου. Μου είχε πει σε κάποια φάση "ναι αλλά ο δημόσιος λόγος σου δεν συνάδει με το ιδιωτικό. Ο ιδιωτικός είναι πολύ ξεκάθαρος και μαχητικός ενώ ο δημόσιος είναι πιο μαζεμένος". Δίκιο είχε, οπότε λέω έτσι είσαι τώρα θα δεις». 

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, ο ηθοποιός απάντησε, «Ανοιχτός είμαι στο να κάνω οικογένεια, νομίζω έχει να κάνει περισσότερο με το πώς είσαι. Τώρα η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει σε μια ήσυχη ζωή εδώ και είναι δύσκολο να γίνει μια αλλαγή».

Δείτε το βίντεο:

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση