ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Blake Lively: Η συμφωνία με τον σύζυγό της

Δείτε την συμφωνία που έχει το διάσημο ζευγάρι

Μαρία Σάββα

Το διάσημο ζευγάρι του Hollywood, Blake Lively και Ryan Reynolds, έχει καταφέρει να γίνει το επιτελικό παράδειγμα του τέλειου δεσμού. Η αγάπη και η αφοσίωσή τους φαίνεται πως είναι ακόμα πιο δυνατή μετά από 11 χρόνια γάμου. Μια νέα αποκάλυψη από την Blake Lively αποκαλύπτει έναν από τους κανόνες που τους έχουν βοηθήσει να διατηρήσουν τον έρωτά τους ζωντανό.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή "Further Ado" της Amber Tamblyn, η Blake Lively αποκάλυψε ότι κατά την έναρξη της σχέσης τους με τον Ryan Reynolds, έθεσαν έναν πολύ συγκεκριμένο κανόνα: να μην δουλεύουν ταυτόχρονα. Αυτή η συμφωνία επιτρέπει στο ζευγάρι να δίνει προτεραιότητα στην προσωπική τους ζωή, διατηρώντας έτσι την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Η Blake Lively αναγνωρίζει ότι η διατήρηση αυτού του κανόνα δεν είναι εύκολη, αλλά τονίζει τη σημασία της σκληρής δουλειάς και της ισορροπίας. Προσπαθούν να δουλεύουν σκληρά κατά τον ελεύθερο χρόνο τους εκτός πλατό, ενώ παράλληλα αναζητούν χρόνο για να απολαμβάνουν την προσωπική τους ζωή και να ανακαλύπτουν νέες δεξιότητες.

Αυτή η συμφωνία φαίνεται να λειτουργεί άψογα για το ζευγάρι, καθώς παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα και αναγνωρίσιμα ζευγάρια στη βιομηχανία του θεάματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση