ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η σύγκριση της Kate με την Diana πριν το δυστύχημα

Ο Charles Spencer συγκρίνει την Πριγκίπισσα της Ουαλίας του τότε και του σήμερα.

Μαρία Καραμάνου

Παρά τις ανησυχίες του Charles Spencer για τη μεταχείριση που δέχεται η Kate Middleton από τα μέσα ενημέρωσης, ο ίδιος δεν θεωρεί ότι οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της είναι τόσο απειλητικές για τη ζωή της όσο η συμπεριφορά των παπαράτσι πριν από τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana το 1997.

Σε συνέντευξή του στη Laura Kuenssberg του BBC σχετικά με τα νέα του απομνημονεύματα, «A Very Private School», ο Charles Spencer αναφέρθηκε στις διαδικτυακές φήμες που περιστοιχίζουν τη σύζυγο του ανιψιού του, πρίγκιπα William, και στον τρόπο με τον οποίο οι δημοσιογράφοι έχουν αλλάξει από τότε που η Diana έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι. Εκείνη την περίοδο, οι παπαράτσι περικύκλωναν την Diana, δημιουργώντας έναν ασφυκτικό κύκλο πίεσης γύρω από τη ζωή της.

Οι αναφορές του Charles Spencer υπογραμμίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι μέθοδοι δημοσιογραφίας έχουν εξελιχθεί και πώς η τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η δημοσιογραφία και η ενημέρωση σχετικά με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε, «Ανησυχώ για το τι έχει συμβεί με την αλήθεια». 

Ενώ αργότερα τόνισε, «Νομίζω ότι ήταν πιο επικίνδυνο παλιότερα", είπε. "Αν κοιτάξω πίσω στο '97 και τον θάνατο της Diana - νομίζω ότι ήταν τόσο σοκαριστικό και οι συνθήκες του θανάτου ήταν τόσο αποτρόπαιες που έκαναν τη βιομηχανία που υποστηρίζει τους παπαράτσι να σκεφτεί πραγματικά πιο προσεκτικά τι μπορούσε και τι δεν μπορούσε να κάνει. Όχι επειδή είχαν ηθική κρίση, αλλά επειδή ήταν απαράδεκτο για το κοινό». 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση