ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η Reese Witherspoon χωρίζει μετά από 12 χρόνια γάμου

«Αυτά τα ζητήματα δεν είναι ποτέ εύκολα»

Δέσποινα Άσπρου

Μετά από δώδεκα χρόνια γάμου, η Reese Witherspoon και ο Jim Toth αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, παίρνοντας διαζύγιο.

Το γεγονός γνωστοποίησαν μέσω κοινής ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, στην οποία έγραψαν: «Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε» για τη «δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε».

«Απολαύσαμε τόσα πολλά υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα δημιουργήσαμε μαζί... Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και όλη η οικογένειά μας καθώς προχωράμε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα ζητήματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι εξαιρετικά προσωπικά. Πραγματικά εκτιμούμε τον σεβασμό όλων για την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας αυτή την περίοδο», γράφει το ζευγάρι η ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε ότι η Reese Witherspoon και ο Jim Toth έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον 10χρονο σήμερα  Tennessee James Toth, ενώ η ηθοποιός ε΄χει ακόμη δύο παιδιά τα οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της  Ryan Phillippe, την 23χρονη Ava Elizabeth Phillippe και τον 19χρονο Deacon Reese Phillippe.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση