ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Hailey Bieber: «Selena, σ' ευχαριστώ»

Πρώην και νυν του Justin Bieber, φαίνεται να αφήνουν πίσω του το «βαρύ» παρελθόν τους και να υποστηρίζουν η μία την άλλη

Δέσποινα Άσπρου

Το τελευταίο διάστημα οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων έχουν εναντιωθεί στη Hailey Bieber για χάρη της Selena Gomez, με τις δύο γυναίκες να θεωρούνται "εχθροί" λόγω του Justin Bieber.

Πριν από λίγο καιρό, η σύζυγος του Justin Bieber έκανε μια ανάρτηση η οποία από πολλούς θεωρήθηκε προσβλητική για την εμφάνιση της Selena Gomez, με αποτέλεσμα οι θαυμαστές του τραγουδιστή να κάνουν "κόμμα" εναντίον της. Μετά το συμβάν, η Selena Gomez έφτασε στη κορυφή του Instagram με 400 εκατομμύρια φαν, ενώ αντίθετα η Hailey Bieber ξεκίνησε να χάνει followers.

Με αφορμή το μίσος που λάμβανε η Hailey Bieber, η ίδια επικοινώνησε με την πρώην σύντροφο του συζύγου της και εκείνη, θέλησε να την υπερασπιστεί δημόσια μέσα από μια ανάρτηση που έκανε. Στην συνέχεια, θέλοντας να την ευχαριστήσει, η Hailey Bieber έκανε μια αντίστοιχη ανάρτηση.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Selena που μίλησε ανοιχτά, καθώς εκείνη και εγώ συζητάμε τις τελευταίες εβδομάδες πώς να ξεπεράσουμε αυτή τη συνεχιζόμενη κατάσταση ανάμεσα σε εκείνη και εμένα. Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες για όλους τους εμπλεκόμενους και εκατομμύρια άνθρωποι βλέπουν τόσο πολύ μίσος γύρω από αυτό, το οποίο είναι εξαιρετικά επιβλαβές. Ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας απίστευτος τρόπος για να συνδεθούμε και να δημιουργήσουμε κοινότητα, στιγμές όπως αυτή δημιουργούν μόνο ακραίο διχασμό αντί να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά. Τα πράγματα μπορούν πάντα να βγουν από το πλαίσιο ή να ερμηνευτούν διαφορετικά από ό,τι προορίζονταν. Όλοι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σχετικά με το τι δημοσιεύουμε και τι λέμε, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Στο τέλος, πιστεύω ότι η αγάπη θα είναι πάντα μεγαλύτερη από το μίσος και την αρνητικότητα και ότι υπάρχει πάντα μια ευκαιρία να συναντάμε ο ένας τον άλλον με περισσότερη ενσυναίσθηση και συμπόνια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση