ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Diane Keaton: «Νομίζω είμαι η μόνη της γενιάς μου που έμεινα single όλη μου τη ζωή»

Η 77χρονη ηθοποιός δηλώνει ευτυχισμένη και single, ενώ εξηγεί γιατί έχει αποφασίσει να μην κάνει ποτέ ξανά σχέση.

Ριάνα Στυλιανού

Μια απόφαση που πήρε εδώ και δεκαετίες η 77χρονη ηθοποιός, Diane Keaton και φαίνεται να μην έχει μετανιώσει καθόλου γι’ αυτό, είναι να μην παντρευτεί ποτέ της.

Η σταρ μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό AARP και εξήγησε γιατί δεν σκοπεύει να κάνει ποτέ ξανά σχέση στη ζωή της, ενώ δήλωσε ξεκάθαρα πόσο ευτυχισμένη είναι.

«Δεν βγαίνω ραντεβού. Είναι σπάνιο να συμβεί. Δεν θυμάμαι κανέναν να μου τηλεφωνεί και να μου λέει 'είμαι ο τάδε και θέλω να σε βγάλω έξω», είπε η ηθοποιός. Η Diane έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, υιοθετώντας την 27χρονη Dexter και τον 22χρονο Duke, ενώ όπως λέει έχει και ένα σκυλάκι συντροφιάς, την Reggie.

«Ένας φίλος μου μού την χάρισε. Δεν την είχα ζητήσει καν. Είχε έρθει σε μένα και μου είχε πει 'πιστεύω ότι χρειάζεσαι αυτόν τον σκύλο΄. Φυσικά πλέον την λατρεύω. Τα σκυλιά είναι ακαταμάχητα. Είναι απλά χαζούλικα. Η Reggie είναι και είναι ξεκαρδιστική», είπε η ηθοποιός.

Μάλιστα, αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφερθούμε σε μια παλαιότερη συνέντευξή της, από τον Ιανουάριο του 2023, όπου είχε πει ότι την τελευταία φορά που βγήκε ραντεβού ήταν πριν 15 χρόνια: «Είμαι περίεργη, αλλά είμαι καλά. Κάποια μέρα, κάποιος θα με παντρευτεί. Ίσως κάποιος από τους καλούς κύριους που πρέπει να με αντιμετωπίσουν σήμερα”, είχε πει, ενώ όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά το 2019 δεν θεωρεί τον εαυτό της τον τύπο ανθρώπου που είναι ιδανικός για γάμο: "Πιστεύω ότι είμαι περίεργη. Σήμερα σκέφτομαι για αυτό. Είμαι 73 και νομίζω ότι είμαι η μόνη της γενιάς μου που είμαι single όλη μου τη ζωή».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
celebs  |  single life  |  news  |  world

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση