ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, sneakers και σκουλαρίκια
 

Η Kim Kardashian κατάφερε και πάλι να εξοργίσει πολλούς

Δέσποινα Άσπρου

Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της Kim Kardashian με τον σύζυγό της Kanye West και τα παιδιά τους, με μια πρώτη ματιά φαντάζει υπέροχη και όπως πάντα glamorous! Με μια δεύτερη όμως ματιά… είναι «ικανή» να εξοργίσει πολλούς, μα πάρα πολλούς. 

Στην εν λόγω φωτογραφία, η μόλις πέντε ετών κόρη της τηλεπερσόνας, North, φοράει έντονο κόκκινο κραγιόν… κάτι που βέβαια προκάλεσε διχασμό στα social media.

Από την μια λοιπόν, αρκετοί υποστήριξαν πως κάτι τέτοιο είναι λάθος λόγω της ηλικίας της μικρής και του σεξιστικού μηνύματος που «εμπεριέχει» ένα κόκκινο κραγιόν, από την άλλη βέβαια αρκετοί βρήκαν την εν λόγω κίνηση χαριτωμένη. 

Η αλήθεια είναι πως το make up δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα κοριτσάκι μόλις 5 ετών καθώς σε αυτή την ηλικία διαμορφώνει σιγά- σιγά την προσωπικότητά του… ωστόσο όταν μιλάμε για την οικογένεια Kardashian, τα λόγια περισσεύουν! Αν όμως θέλουν την άποψή μας, αν η μικρή είναι αυτή που επέμενε να βάλει το κραγιόν, τότε κάλλιστα θα μπορούσε να το βάλει μετά την επίσημη φωτογράφιση – αφού λόγω της φήμης τους, αποτελούν «είδωλα» και στέλνουν μηνύματα στον «κόσμο εδώ έξω».

Δείτε την φωτογραφία:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση