ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi oversized φόρεμα, κόκκινη ζώνη στην μέση και ασορτί kitty heels
 

Η Celine Dion μπορεί να κάνει τα πάντα και ιδού η απόδειξη!

Δέσποινα Άσπρου

Η Celine Dion είναι μια γυναίκα που παρά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό στερέωμα, καταφέρνει μέχρι και σήμερα, να θεωρείται ένα από τα top ονόματα του χώρου. Η ίδια μάλιστα, έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως μπορεί να κάνει τα πάντα με τεράστια επιτυχία... όπως έγινε πρόσφατα, όταν κλήθηκε να τραγουδήσει ένα παιδικό τραγούδι! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του James Corden και ο παρουσιαστής τη ρώτησε αρχικά αν γνωρίζει το παιδικό τραγούδι «Baby Shark doo doo do doo do do!».

Εκείνη απάντησε «Όχι» αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε και της τραγούδησε το ρεφρέν. Αφού τελείωσε, της ζήτησε να το τραγουδήσει κάνοντάς το πιο δραματικό και φέρνοντάς το στα μέτρα της, και αν νομίζετε πως η Celine φοβήθηκε κάνετε λάθος!

Χωρίς να χάνει χρόνο, η Dion άρχισε να τραγουδάει το τραγούδι με τον δικό της μοναδικό τρόπο και εντελώς διαφοροποιημένο από την αρχική του έκδοση! Το αποτέλεσμα; Μοναδικό! Σε ελάχιστο χρόνο η νέα εκδοχή του τραγουδιού έγινε viral και μπορείς να το ακούσεις και εσύ στο βίντεο που ακολουθεί.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση