ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Όταν ο Μάριος μάς μίλησε για Ολυμπιακό μετάλλιο

Με αφορμή τη νέα μεγάλη επιτυχία του Κύπριου αθλητή θυμόμαστε ξανά μια δήλωσή του από το 2022.

Μιχάλης Μιχαηλίδης

Μιχάλης Μιχαηλίδης

Ο σπουδαίος Κύπριος αθλητής της ενόργανης, Μάριος Γεωργίου, έκανε και πάλι το θαύμα του. Μόλις πριν από μερικές ώρες, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής, στο Ρίμινι της Ιταλίας, ο Μάριος ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ως Πρωταθλητής Ευρώπης.

Με ένα φανταστικό αγώνα πήρε το χρυσό στο Σύνθετο ατομικό και 3 προκρίσεις στους Τελικούς στο Μονόζυγο, Δίζυγο και Πλάγιο Ίππο, εξασφαλίζοντας για ακόμη μια φορά την (3η μέχρι τώρα) πρόκρισή του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μόλις στα 26 του, ο Κύπριος πρωταθλητής στέφεται για δεύτερη φορά Πρωταθλητής Ευρώπης και εμείς αδημονούμε για την επικείμενη Ολυμπιάδα του καλοκαιριού στο Παρίσι. Έχουμε μάλιστα έναν επιπλέον λόγω να ανυπομονούμε καθότι στο πλαίσιο της βράβευσής του ως Αθλητής αλλά και ως Άντρας της Χρονιάς στα Man of the Year Awards 2022, μάς είχε πως ο στόχος του είναι να κατακτήσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο.

«Ο µεγαλύτερος στόχος μου είναι να κατακτήσω ένα Ολυµπιακό µετάλλιο. Δεν τον έθεσα ξεκινώντας, αλλά ήταν κάτι που στην πορεία έβαλα ως στόχο, βλέποντας ότι έχω την δυνατότητα να τα καταφέρω».

Ευχή μας είναι ο Μάριος, μετά την 9η θέση στην Ολυμπιάδα του Τόκυο, το 2021, να καταφέρει φέτος το καλοκαίρι το ακατόρθωτο και να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες συγκινήσεις!

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση