ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Middleton & Markle: Οι πλαστικές επεμβάσεις τους

Αλήθειες και ψέματα για τις επεμβάσεις των μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Μαρία Καραμάνου

Η ενδυματολογική επιλογή και η προσωπική ζωή των μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας πάντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κοινού και των ΜΜΕ. Από τα κομψά κοστούμια και τις προσεγμένες εμφανίσεις σε δημόσιες εκδηλώσεις μέχρι τις πιθανές πλαστικές επεμβάσεις, όλα μοιάζουν να είναι ένα ανοιχτό βιβλίο. Ωστόσο, πόσα από αυτά που διαβάζουμε και ακούμε είναι αληθινά και πόσα απλώς φαντασιώσεις του τύπου;

Οι συζητήσεις και τα άρθρα που αφορούν τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας συχνά κατακλύζονται από θέματα που εκτείνονται από τις ενδυματολογικές τους επιλογές έως τις φημολογούμενες πλαστικές επεμβάσεις. Πολλά από αυτά τα θέματα, ωστόσο, βασίζονται σε εικασίες περισσότερο παρά σε επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Ας εξετάσουμε λοιπόν πιο κατά κοντά τις βασιλικές κυρίες της Βρετανίας, προσπαθώντας να διαχωρίσουμε τα γεγονότα από τις φήμες.

Το 2019, κυκλοφόρησε μια φήμη ότι η Δούκισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, είχε υποβληθεί σε επεμβάσεις botox. Η φήμη αυτή προέκυψε όταν ο Δρ. Munir Somji από το Λονδίνο δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της Δούκισσας στο Instagram, ισχυριζόμενος ότι είχε κάνει ελαφρύ botox. Ωστόσο, η δημοσίευση αυτή έχει διαγραφεί από τότε. Ανταποκρινόμενο σε αυτές τις φήμες, το βασιλικό παλάτι ξεκαθάρισε δημοσίως ότι οι ισχυρισμοί αυτοί για την Δούκισσα είναι απολύτως αβάσιμοι.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στην New York Post, η Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια επέμβαση στη μύτη της. Αντιθέτως, φαίνεται ότι είναι πολύ ικανοποιημένη με τη φυσική της εμφάνιση, καθώς «αγαπά» τη μύτη της και προτιμά να χρησιμοποιεί τεχνικές μακιγιάζ όπως το contouring και το bronzer για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από άλλη πλευρά, άλλη πηγή αναφέρει ότι αιτία της αλλαγής στην εμφάνιση της Markle ίσως είναι η απώλεια βάρους, ιδιαίτερα μετά την εμφάνισή της στο Ted Talk το 2023. Η μείωση βάρους θεωρείται ότι έχει συμβάλλει στον ανανεωμένο τρόπο που δείχνει σήμερα, καθώς συχνά οι μικρές διαφορές στο βάρος μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Η Δούκισσα της Υόρκης αποκάλυψε ότι πραγματοποίησε ένα ταξίδι στις Μπαχάμες τον περασμένο Μάρτιο με σκοπό να λάβει θεραπεία για τα πόδια της, ιδιαίτερα για τα δάχτυλά της. Αποκάλυψε ότι τα δάχτυλα των ποδιών της υπέστησαν τραυματισμούς από τα χρόνια της ιππασίας κατά τη διάρκεια των νεανικών της χρόνων. Ως μέρος της θεραπείας αυτής, υποβλήθηκε σε μια πρωτοποριακή επέμβαση με βλαστοκύτταρα, όπου εμφυτεύθηκαν 20 εκατομμύρια βλαστοκύτταρα που λήφθηκαν από το στομάχι της. Αυτή η θεραπεία αναμένεται να προσφέρει σημαντική βελτίωση στην κατάσταση και τη λειτουργικότητα των ποδιών της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS