ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου

Όλες οι λεπτομέρειες για την νίκη του

Μαρία Σάββα

Επιτυχημένη παρουσία για την Εθνική Ομάδα Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Ρίμινι, καθώς εξασφάλισε θέση στον Τελικό του Σύνθετου Ομαδικού. 

Ο Μάριος Γεωργίου με εντυπωσιακή εμφάνιση κατακτά την πρώτη θέση στο Σύνθετο Ατομικό, ενώ ο Ηλίας Γεωργίου πρωταγωνιστεί στη δέκατη θέση.

Η Κύπρος καταλαμβάνει την όγδοη θέση στη γενική κατάταξη, εξασφαλίζοντας έτσι παρουσία στον Τελικό του Ομαδικού. Ο Μάριος Γεωργίου προκρίνεται σε τρεις τελικούς αγώνες, ενισχύοντας τις προοπτικές του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Τον συνοδεύουν προπονητές, φυσιοθεραπευτές, κριτές και ειδικοί, ενώ αρχηγός της αποστολής είναι ο Μιχάλης Κυλίλης.

Να σημειώσουμε πως ο Κύπριος αθλητής βραβεύτηκε ως Αθλητής της Χρονιάς το αλλά και ως Man of the Year 2022 και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο must online μετά την βράβευσή του μιλώντας για τους στόχους του ο ίδιος είπε: «Να κατακτήσω ένα Ολυµπιακό µετάλλιο. Δεν τον έθεσα ξεκινώντας, αλλά ήταν κάτι που στην πορεία έβαλα ως στόχο, βλέποντας ότι έχω την δυνατότητα να τα καταφέρω».

Διαβάστε επίσης - Μάριος Γεωργίου: «Θέλω να κατακτήσω ένα Ολυμπιακό μετάλλιο»

Ο Μάριος Γεωργίου και ο Λευτέρης Πετρούνιας στα Man Of The Year Awards 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS