ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Πρίγκιπας Harry: Είχαν σκοπό να τον δολοφονήσουν

«Κινδυνεύω, η Αλ Κάιντα είχε σχέδιο δολοφονίας μου»

Μαρία Σάββα

Ο πρίγκιπας Harry βρίσκεται σε έντονο πλαίσιο όσον αφορά στην ασφάλειά του και την ασφάλεια της οικογένειάς του, καθώς η βρετανική κυβέρνηση του έχει αφαιρέσει την προσωπική του ασφάλεια κατά τις επισκέψεις του στη Μεγάλη Βρετανία. Ο πρίγκιπας Harry, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του προς το παλάτι, δήλωσε ότι έρχεται αντιμέτωπος με μεγαλύτερο κίνδυνο για τη ζωή του από ό,τι η μητέρα του, η Diana.

Τα νομικά έγγραφα που έφερε στο φως το Άνω Δικαστήριο αναφέρουν περιστατικά ρατσισμού και εξτρεμισμού σχετικά με τις απειλές που αφορούν τον πρίγκιπα Harry. Ο Harry τονίζει ότι η οικογένειά του, η Meghan Markle και τα παιδιά του Archie και Lilibet, δεν ήταν ασφαλή από τη στιγμή που μειώθηκε η ειδική ασφάλεια που παρείχε το παλάτι.

Φωτογραφία απο ΚΥΠΕ

Τα νομικά έγγραφα επισημαίνουν επίσης ένα σχέδιο δολοφονίας από την εξτρεμιστική οργάνωση Αλ Κάιντα, το οποίο αναφέρεται στην αναγραφή της δολοφονίας 25 μαχητών Ταλιμπάν στο αμφιλεγόμενο βιβλίο του Harry, "Spare", τον Ιανουάριο του 2023.

Τα έγγραφα δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Άνω Δικαστήριο, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση του Harry κατά του βρετανικού υπουργείου Εσωτερικών το 2020, που μείωσε τον βαθμό της προσωπικής του ασφάλειας κατά τις επισκέψεις του 39χρονου στη Βρετανία, η οποία χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους.

"Βρίσκομαι σε μία θέση που κανείς δεν ήθελε να βάλει τη μητέρα μου πριν από 23 χρόνια. Σήμερα, με τον κίνδυνο να είναι μεγαλύτερος, ειδικά όσον αφορά στον ρατσισμό, κάποιος θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη εάν συμβεί κάτι", δήλωσε ο Harry. Το παλάτι, ωστόσο, δεν δείχνει πολύ πρόθυμο να βοηθήσει...

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση