ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Gwyneth Paltrow: Για σεξουαλική επίθεση κατηγορεί το «θύμα» που τραυμάτισε σε πίστα του σκι

Δείτε την κατάθεση της Gwyneth Paltrow.

Δέσποινα Άσπρου

Την περασμένη Τρίτη (21/3) ξεκίνησε η δίκη της ηθοποιού Gwyneth Paltrow με την κατηγορία της αμέλειας και της εγκατάλειψης αναφορικά με ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε στον συνταξιούχο γιατρό Terry Sanderson ενώ έκανε σκι το 2016 στη Γιούτα σε ένα από τα πιο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ηθοποιός, την Παρασκευή 24 Μαρτίου, ανέτρεψε τα δεδομένα και αντικρούοντας τους ισχυρισμούς του συνταξιούχου που βάση αυτών τον εγκατέλειψε χτυπημένο  στις πλαγιές του Deer Valley, υποστήριξε πως νόμιζε ότι δεχόταν σεξουαλική επίθεση.

Η 50χρονη ηθοποιός που βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της αμέλειας και της εγκατάλειψης δήλωσε: «Με χτύπησε ο κύριος Sanderson και έφταιγε», ενώ όταν ρωτήθηκε από τον δικηγόρο του πρώην γιατρού εάν γνώριζε ότι σύμφωνα με τους κανόνες έπρεπε μετά το ατύχημα να αφήσει το όνομά της και τις πληροφορίες της,  υποστήριξε πως δεν γνώριζε για τον συγκεκριμένο κανονισμό.

«Δεν θα είχα φύγει από τη σκηνή χωρίς να αφήσω τα στοιχεία μου», πρόσθεσε και ισχυρίστηκε ότι όταν ο 76χρονος έπεσε πάνω της έκανε «ενοχλητικούς θορύβους» δίνοντάς της την εντύπωση ότι της επιτίθεται σεξουαλικά.

«Τα δύο πέδιλα του σκι μπήκαν ανάμεσα στα δικά μου, τα πόδια μου άνοιξαν, ένιωσα ένα σώμα να με πιέζει και άκουσα έναν πολύ περίεργο θόρυβο, σαν γρύλισμα. Προσπάθησα να καταλάβω τι συμβαίνει», εξήγησε και πρόσθεσε: «Σκέφτηκα, μήπως κάποιος κάνει κάτι διεστραμμένο; Αυτό είναι πραγματικά, πολύ περίεργο. Τα σώματά μας ήταν μπλεγμένα. Και απομακρύνθηκα γρήγορα», πρόσθεσε η ίδια.

Ο δικηγόρος της ηθοποιού τόνισε ότι μόλις ο Terry Sanderson αντιλήφθηκε ποια ήταν αυτή που είχε χτυπήσει, ειδοποίησε το τμήμα χιονοδρομίας, ισχυριζόμενος ότι είχε τραυματιστεί και χρειαζόταν βοήθεια για να κατέβει από το βουνό. Η ηθοποιός από πλευράς της, έστειλε μέλη της ομάδας της να βεβαιωθούν αν εκείνος είναι καλά, ενώ βάση των δηλώσεών της πανικοβλήθηκε τόσο πολύ από το συμβάν, που μέχρι και σήμερα δεν έκανε ξανά σκι.

Να θυμίσουμε ότι ο 76χρονος γιατρός υσχιρίζεται ότι δεν υπέβαλε μήνυση για σχεδόν τρία χρόνια μετά το ατύχημα λόγω νομικών ζητημάτων και παρατεταμένης διάσεισης από τη σύγκρουση, ενώ φέρεται να μην θυμάται τίποτα από το συμβάν, με την αφήγησή του να βασίζετα κυρίως σε εκείνη ενός φίλου του από την ομάδα σκι.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση