ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Hailey Bieber: «Αφήστε με να κάνω ό,τι θέλω με το σώμα μου»

Όλα όσα αποκάλυψε

Μαρία Σάββα

Η Hailey Bieber είναι ένα όνομα που δεν χρειάζεται εισαγωγές. Για τη Gen Z και τους Μillennials, είναι αναμφισβήτητα ένα πρότυπο, όχι μόνο λόγω της επιτυχημένης καριέρας της ή του μοντελινγκ, αλλά και εξαιτίας των στιλιστικών επιλογών της, της φήμης που απέκτησε μετά τον γάμο της με τον Justin, και του τρόπου που φροντίζει το δέρμα της με τη δική της εταιρεία "Rhode".

Στο μυαλό της γενιάς της, η Hailey αντιπροσωπεύει το ιδανικό πρότυπο, και αυτό έχει οδηγήσει στο να ταυτίζονται μαζί της, να ακολουθούν προσεκτικά την εξωτερική της εμφάνιση και να αντλούν έμπνευση από την αισθητική της. Παράλληλα, η ίδια βρίσκεται σε μια νέα φάση της ζωής της, προσπαθώντας να βρει την ισορροπία της, να προετοιμαστεί για τη μητρότητα και να αντιμετωπίσει την πολλή δημοσιότητα που την περιβάλλει, κάτι που προκαλεί ανάγκη για απομάκρυνση ανά διαστήματα.

Στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό GQ, η Hailey μίλησε ανοιχτά για θέματα όπως η μητρότητα, ο γάμος της με τον Justin, και το brand της. Η συνέντευξη ξεκινά με μια ελληνική νότα, τονίζοντας τον ενθουσιασμό της για την ελληνική μυθολογία και την προέλευση του ονόματός της, "Ρόδος". Συνέχισε να μιλά για τη ζωή της στην Καραϊβική και τα εφηβικά της χρόνια.

Μοιράστηκε τη νοσταλγία της για τα χρόνια που μπορούσε να κυκλοφορεί ελεύθερα στους δρόμους της Νέας Υόρκης χωρίς παπαράτσι, ενώ εξέφρασε ανησυχία για την απώλεια της ανωνυμίας που είχε στα 18 της. Όσον αφορά τη σημερινή της φάση, αναφέρει ότι νιώθει σταθερή και χαρούμενη κοιτώντας το μέλλον.

«Η ζωή μου δεν θα μπορέσει να είναι ποτέ ξανά έτσι, και μερικές φορές που λείπει αυτή η ανέμελη αίσθηση που είχα στα 18 μου», δηλώνει. «Έπρεπε να είχα εκτιμήσει περισσότερο τότε το γεγονός πως κανείς δεν με ήξερε στον βαθμό που με ξέρουν τώρα», προσθέτει.

Μιλώντας για τη μητρότητα, εξέφρασε ανυπομονησία γι' αυτήν, αν και εξέφρασε ανησυχία για τα σχόλια σχετικά με την εγκυμοσύνη. Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην ανάγκη για ιδιωτικότητα και τις αντιφάσεις που εμφανίζονται όταν η δημόσια ζωή συναντά τη μητρότητα.

«Είναι ένα τόσο ιδιωτικό θέμα και θα γίνει όταν είναι η ώρα του να έρθει στη ζωή μου. Απλά είναι τόσο γελοίο που τόσος κόσμος ασχολείται με αυτό. Αφήστε με απλά να κάνω ότι θέλω με το σώμα μου, και εσείς παιδιά απλά κάντε ό,τι θέλετε με το δικό σας σώμα», είπε η ίδια.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση