ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Gigi Vs Bella: Ποια Hadid θα πάρει το βραβείο;

Οι υποψηφιότητες για τα βρετανικά βραβεία μόδας είναι εδώ και τα ονόματα για το βραβείο ''Μοντέλο της Χρονιάς'' δεν αποτέλεσαν καθόλου έκπληξη. Gigi και Bella Hadid, Kendall Jenner, Lineisy Montero και Adwoa Aboah είναι τα κορίτσια που διεκδικούν τον τίτλο. Καλά καταλάβατε. Οι δύο αδελφές και η καλύτερη τους φίλη θα βρεθούν για πρώτη φορά αντίπαλες, αφού τόσο οι Hadids όσο και η Jenner, είχαν μια καταπληκτική χρονιά, και καθόλου τυχαία βρέθηκαν στην λίστα.

Φέτος, τα British Fashion Awards θα διεξαχθούν στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο, στις 5 Δεκεμβρίου 2016, ενώ στην τελετή αναμένεται να παρευρεθούν 4000 καλεσμένοι. Η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την υποστήριξη του BFC Education Foundation για νέους σχεδιαστές.

Μάλιστα, για την ιστορία να πούμε, ότι αυτή τη χρονιά τα βραβεία θα ονομάζονται 2016 Fashion Awards και όχι British Fashion Awards, με στόχο να αποκτήσουν παγκόσμια εμβέλεια. Μάλιστα γι' αυτό το λόγο, οι διοργανωτές περιέλαβαν φέτος στην λίστα περισσότερα παγκόσμια ονόματα και μια νέα κατηγορία ''Urban Luxury Brand'' στην οποία συναγωνίζονται brands όπως Vetements και Adidas.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X