ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Θερμαντικό μπλουζάκι, wide-leg παντελόνι, μπόράκια και puffer σακάκι
 

Freddie Mercury: Μεταμφίεσε την πριγκίπισσα Diana σε άντρα και μπήκαν σε gay club

Η Diana λάτρευε τις περιπέτειες και πόσο μάλλον εκείνες που είχαν ως προϋπόθεση να υποδυθεί κάποιον άλλον.

Μαρία Καραμάνου

Ο Freddie Mercury ήταν γνωστός για την εκκεντρική και έντονη προσωπικότητά του, καθώς και για τα αξέχαστα πάρτι που διοργάνωνε. Από νεαρή ηλικία, κατανόησε τη σημασία της ζωής και διασκέδαζε με μεγαλοπρεπή και εντυπωσιακά γεγονότα του χώρου της ροκ. Τα πάρτι αυτά ήταν αμφιλεγόμενα και εξαιρετικά ζωηρά, και ο Mercury ήταν ο ακούραστος οικοδεσπότης που διασφάλιζε την ροή της διασκέδασης.

Photo By @from_the_lips_of_freddie On Instagram

Ακόμη και άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες όπως ο Elton John αναγνώρισαν τον μοναδικό ταλέντο του. Ο τρόπος που διατηρούσε το ενδιαφέρον και την ανατρεπτική ατμόσφαιρα σε αυτά τα πάρτι ήταν ανεπανάληπτος. Το πάθος και η ανεβαστική διάθεση διατηρούνταν έως αργά το πρωί, με τις πρώτες ακτίνες του ηλίου να αποτελούν σημάδι ότι το γλέντι φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του.

Ο ανεπίσημος "βασιλιάς των πάρτι" μπορούσε να μαγνητίζει ακόμα και τους πιο συγκρατημένους ανθρώπους στην ατμόσφαιρα της διασκέδασής του. Ακόμη και εκείνους που είχαν απαγορευτεί να ξεφύγουν από τα προκαθορισμένα πρότυπα διασκέδασης, ο Freddie κατάφερνε να τους κερδίσει με την ενθουσιώδη διάθεσή του. Μία από τις προσωπικότητες που παρακολουθούσε από κοντά αυτήν την απελευθερωμένη διασκέδαση ήταν η πριγκίπισσα Diana.

Photo By @diana_princess.of_wales_ On Instagram

Η πριγκίπισσα, παρά τους περιορισμούς που είχαν τοποθετηθεί από το πρωτόκολλο, βρισκόταν ανάμεσα σε αυτούς που δεν είχαν το πράσινο φως να διασκεδάσουν με ελευθερία. Ο ιδιαίτερος δεσμός της με τον πρίγκιπα Κάρολο δεν την εμπόδισε να αναζητήσει ποικίλες εμπειρίες με διάσημους καλλιτέχνες της εποχής, και όχι μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η ιστορία αναφέρει ότι η συνάντηση της με τον Freddie ήταν φυσική και αβίαστη, καθώς και η απουσία του περιορισμού που έφερνε ο τίτλος της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η πριγκίπισσα και ο εμβληματικός τραγουδιστής των Queen είχαν τόσο αρμονική σχέση, αφού η κοινή τους ικανότητα να απολαμβάνουν τη ζωή χωρίς περιορισμούς ήταν εμφανής.

Κάποιο απόγευμα, καθώς ένα γκρουπ ατόμων, μεταξύ των οποίων ήταν ο Mercury, η Cleo Rocos και ο κωμικός Kenny Everett, απολάμβαναν σαμπάνια και παρακολουθούσαν την εκπομπή "Χρύσα Αγόρια" στο σπίτι του Kenny, γεννήθηκε μια από τις πιο ανεπίσημες και αξέχαστες ιδέες. Η Βρετανίδα ηθοποιός αργότερα περιέγραψε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή στη βιογραφία της με τίτλο "The Power of Positive Drinking". Σε αυτήν την ιστορία, αναφέρει το πιο τολμηρό σχέδιο που πρότεινε η πριγκίπισσα της Ουαλίας στην παρέα της.

Το βράδυ εκείνο είχε ως στόχο να καταλήξει στο γνωστό gay club "Royal Vauxhall Tavern". Οι σκέψεις τους ήταν γεμάτες ενθουσιασμό για ένα πάρτι γεμάτο αλκοόλ και χορό που θα διαρκούσε μέχρι το πρωί. Η πριγκίπισσα Diana, χωρίς να έχει καμία αναστολή, εξέφρασε την επιθυμία της να συμμετάσχει σε αυτό το ξεχωριστό γεγονός.

Αν και οι φίλοι της προειδοποίησαν για τον κίνδυνο που συνεπάγεται στο να εμφανιστεί σε ένα gay club μόνη της, χωρίς τον βασιλικό σύντροφό της, η πριγκίπισσα δεν δίστασε να ακολουθήσει το ανεξάρτητο αυτό σχέδιο. Η ενέργειά της αυτή θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την εικόνα της ως μελλοντική βασίλισσα της χώρας, με τα δημοσιογραφικά περιοδικά να είναι έτοιμα να αξιοποιήσουν οποιαδήποτε αφορμή για να προκαλέσουν σάλο γύρω από τη βασιλική οικογένεια.

Αντίθετα, ο Mercury, ο οποίος πάντα ξεφεύγει, κατανόησε την επιθυμία της πριγκίπισσας να απολαύσει την ελευθερία και τον χαρούμενο χορό. Συνεπώς, αποφάσισε να την υποστηρίξει και να τη βοηθήσει να διασκεδάσει χωρίς να τραβήξει την προσοχή πάνω τους. Με τον τρόπο αυτό, η πριγκίπισσα μπόρεσε να απολαύσει τη νύχτα χωρίς να κινδυνεύσει την καθολική εικόνα της και να αποφευχθούν οι διακριτικές ενέργειες του τύπου για ευαίσθητα θέματα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια.

Photo By @from_the_lips_of_freddie On Instagram

Μετά από την πρόταση του διάσημου καλλιτέχνη, η Νταϊάνα αποφάσισε να υιοθετήσει το σχέδιο να μεταμφιεστεί σε έναν όμορφο, νεαρό άνδρα, απαλλαγμένος από τα προβληματικά βλέμματα που συνήθως την περιτριγυρίζαν. Έτσι, η παρέα κατάφερε να την "εξαφανίσει" μέσα στο gay club, χωρίς να προκαλέσει ύποπτες ματιές. Αυτή η περιπέτεια έφερε τη γαλαζοαίματη κυρία στο κέντρο της διασκέδασης, όπου μπορούσε να είναι απλά ένας από τους πολλούς παρευρισκόμενους.

Photo By @fanroyalfamily On Instagram

Χωρίς να κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα, η Diana προχώρησε ακόμα και να παραγγείλει από το μπαρ χωρίς αναστάτωση. Οι φίλοι της, περιέγραψαν τον τρόπο που περνούσαν και γελούσαν εκείνη τη βραδιά, καθώς η Diana και ο Mercury διασκέδαζαν ανενόχλητοι. Το αποτέλεσμα αυτής της περιπέτειας ήταν η ενότητα και η επιτυχία της αποστολής τους, καθώς κατάφεραν να απολαύσουν το πάρτι χωρίς δυσάρεστα γεγονότα.

Photo By @from_the_lips_of_freddie On Instagram

Η Diana αποδέχτηκε το πρόταγμα του θρυλικού καλλιτέχνη να υιοθετήσει τη μεταμφίεση ενός όμορφου, νεαρού άνδρα και να εισέλθει με την παρέα στο club. Το σχέδιο υλοποιήθηκε με επιτυχία, επιτρέποντας στην παρέα να εισχωρήσει απαρατήρητη μέσα στο κέντρο διασκέδασης. Η Cleo περιγράφει με χαρακτηριστικά λόγια την ατμόσφαιρα αυτής της νύχτας. "Σκουντούσαμε ο ένας τον άλλον σαν ανεξέλεγκτα παιδιά που ανταλλάσσουν φάρσες. Η Diana και ο Freddie γελούσαν με ανεξάντλητο χιούμορ. Ήμασταν ενωμένοι και καταφέραμε να πετύχουμε τον σκοπό μας. Το επιτύχαμε," καταγράφει η Rocos στην αυτοβιογραφία της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση