ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Μαρία Κορτζιά: Ποζάρει στη θάλασσα με μαύρα μαλλιά

Η throwback φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακόλουθους της.

Μαρία Καραμάνου

Η γνωστή fashionista του νησιού μας, Μαρία Κορτζιά, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram, παρουσιάζοντας μια στιγμή από το παρελθόν. Μετά από τις διακοπές της , δημοσίευσε μία φωτογραφία που μας πάει πίσω στο 2018 όπου είχε μαύρα μαλλιά και σίγουρα όσο και εσείς, και εμείς δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε. 

Στο στιγμιότυπο, η Μαρία Κορτζιά ποζάρει μέσα στη θάλασσα, φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο μαγιό. Το συγκεκριμένο post αποτελεί μια αναδρομή στο παρελθόν και μια ευκαιρία για τους followers της να δουν μια διαφορετική πλευρά της, εκτός από τον ρόλο της ως μαμά. Την βλέπουμε να ποζάρει ανέμελη με μία δόση θηλυκότητας και αναρωτιώμαστε...άραγε θα θέλαμε να την δούμε να κάνει ξανά την μεγάλη αλλαγή και να βάψει τα μαλλιά της μαύρα;

Τα μαύρα μαλλιά είναι κλασικά, οπότε συνήθως ταιριάζουν με πολλούς τύπους εμφάνισης. Μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορα χρώματα ρούχων, μακιγιάζ και στυλ. Κάποιες γυναίκες που συνήθως φαίνεται να κολακεύουν τα μαύρα μαλλιά είναι οι γυναίκες με πορσελάνινο δέρμα όπως η Μαρία. Η αντίθεση του σκούρου χρώματος των μαλλιών με το ανοικτό χρώμα του δέρματος μπορεί να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή και κομψή εμφάνιση.

Δείτε το στιγμιότυπο εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση