ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φόρεμα με βολάν και cowgirl μπότες σε ροζ χρώμα
 

Forbes: Κυκλοφόρησε η λίστα με τις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες

Η Madonna, η Oprah και η Dolly Parton εμφανίζονται επίσης στην ενημερωμένη κατάταξη.

Μαρία Καραμάνου

Τον προηγούμενο χρόνο, η Rihanna, η Beyoncé και η Taylor Swift προστέθηκαν στις εκτενείς συλλογές της Forbes με τις Hot 100 top 10 επιτυχίες. Φέτος, με την απελευθέρωση της λίστας των πλουσιότερων αυτοδημιούργητων γυναικών της Αμερικής του Forbes, οι τρεις τιτάνες της μουσικής κυριαρχούν ακόμη στην κατάταξη.

Η Rihanna ηγείται της ομάδας, φτάνοντας στο Νο. 20 με «αυτοδημιούργητη βαθμολογία» 10. Το Forbes εκτιμά ότι η καθαρή περιουσία της τραγουδίστριας του τραγουδιού «Umbrella» είναι 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία προέρχονται από την επιτυχία της στη μουσική και τα καλλυντικά. Η Fenty Beauty, της οποίας είναι συνιδιοκτήτρια με τον γαλλικό όμιλο ειδών πολυτελείας LVMH, διπλασίασε τα έσοδά της το 2022, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η Rihanna έχει επίσης μερίδιο 30% στη σειρά εσωρούχων Savage x Fenty, η οποία κέρδισε αποτίμηση ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους.

Η Swift έρχεται στο Νο. 34 με «αυτοδημιούργητη βαθμολογία» 8. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Forbes, η τραγουδίστρια του «All Too Well» μπορεί να υπερηφανεύεται για μια καθαρή περιουσία 740 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα ρεκόρ πωλήσεων μουσικής της και η ζήτηση εισιτηρίων της περιοδείας της αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος αυτού του αριθμού. Πέρυσι, η Swift έγινε η πρώτη καλλιτέχνιδα στην ιστορία του Billboard που κατείχε ταυτόχρονα τις δέκα κορυφαίες θέσεις του Billboard Hot 100. Τον Νοέμβριο του 2022, η συντριπτική ζήτηση για την περιοδεία της στο Eras κατέρρευσε ουσιαστικά το Ticketmaster, ωθώντας τα μέλη του Κογκρέσου να συζητήσουν τις πολιτικές πωλήσεων συναυλιών της εταιρείας.

Η Beyoncé, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μέση του ευρωπαϊκού σκέλους της αναγνωρισμένης παγκόσμιας περιοδείας της Αναγέννησης, φτάνει στο Νο. 48 με «αυτοδημιούργητη βαθμολογία» 8. Το Forbes αποδίδει την εκτιμώμενη καθαρή περιουσία της Queen Bey στα 540 εκατομμύρια δολάρια σε περίπου τρεις δεκαετίες. Αξίζει την επιτυχία της στη μουσική. Φέτος, η τραγουδίστρια του «America Has a Problem» ανακοίνωσε μια συνεργασία με τον οίκο μόδας Balmain μετά το Billboard 200 που κορυφώθηκε το άλμπουμ της Renaissance.

Άλλες αξιόλογες γυναίκες στον χώρο της ψυχαγωγίας που μπήκαν στη λίστα των πλουσιότερων αυτοδημιούργητων γυναικών του Forbes περιλαμβάνουν την Oprah (Νο. 13), την Kim Kardashian (Νο. 21), την Kylie Jenner (Νο. 38), τη Madonna (Νο. 45), τη Celine Dion (Νο. 56), Dolly Parton (Νο. 59), Reese Witherspoon (Νο. 59), Barbara Streisand (Νο. 61), Serena Williams (Νο. 89) και Shonda Rhimes (Νο. 96).

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση