ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Γιώργος Θεοδότου και Έλις Μισιρλή: Η πρώτη ανάρτησή του μετά τον γάμο

Una storia d’amore στην Ιταλία.

Μαρία Καραμάνου

Ο Γιώργος Θεοδότου μοιράστηκε την πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο του με την Έλις Μισιρλή. Ο γάμος τους θεωρήθηκε ο γάμος της χρονιάς και διήρκεσε τρεις ημέρες στην όμορφη Ιταλία, με την πανοραμική θέα της λίμνης Κομό να συνθέτει το ιδανικό παρασκήνιο. Το ζευγάρι γιόρτασε με χαρά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, παρέα με αγαπημένα τους συγγενείς και φίλους.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Γιώργος Θεοδότου δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Στις εικόνες, εμφανίζεται απολύτως ευτυχισμένος, με την αγαπημένη του σύζυγο στο πλευρό του, και άλλα αγαπημένα πρόσωπα. Στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρει, "Μια ιστορία αγάπης".Photo By @georgetheo85 On Instagram

Η ανάρτηση του Γιώργου Θεοδότου συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό likes και σχολίων, μεταξύ των οποίων ξεχώρισε η μητέρα του, Κάτια, που αντέδρασε με τέσσερις καρδιές, δείχνοντας την αγάπη της. Επίσης, η αδελφή του, Ελίνα Θεοδότου, άφησε ένα σχόλιο γράφοντας, «Σας αγαπώ και τους δύο μέχρι το φεγγάρι και πίσω», εκφράζοντας την αγάπη της για το ζευγάρι.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2018 και μόλις τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2022, ο Γιώργος Θεοδότου έκανε την ρομαντική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Έλις Μισιρλή. Η πρόταση έγινε σε μια εκπληκτική τοποθεσία, στο δημοφιλές La Caleta στο κτίριο The Icon στη Λεμεσό.Photo By @georgetheo85 On Instagram

Για την υλοποίηση αυτού του ρομαντικού στιγμιότυπου, ο Γιώργος είχε την υποστήριξη της εταιρείας σχεδιασμού εκδηλώσεων Fresh Events Cy, που ανέλαβε τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος για την πρόταση γάμου αλλά και τον ίδιο τον γάμο τους.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που ανάρτησε εδώ:Photos By @georgetheo85 On Instagram

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση