ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Φειδίας: «Τι κάνει η Ευρώπη για εμάς;»

Αποφάσισε να γνωρίσει το Ευρωκοινοβούλιο μαζί με τους followers του.

Μαρία Καραμάνου

Η πρώτη μέρα του Φειδία Παναγιώτου στο Ευρωκοινοβούλιο δεν ήταν μόνο ενημερωτική για τον ίδιο αλλά και για χιλιάδες Κύπριους που τον παρακολουθούν. Με την εκλογή του ως ανεξάρτητος υποψήφιος, ο 25χρονος Φειδίας κατάφερε να φέρει τις Βρυξέλλες και το ευρωπαϊκό οικοδόμημα πιο κοντά στους συμπατριώτες του.

Μόλις μπήκε στο κτίριο του Κοινοβουλίου, η πρώτη του κίνηση ήταν να αναζητήσει την κυπριακή σημαία, μια κίνηση απλή και ανθρώπινη, που δείχνει την αγάπη του για την πατρίδα του. Η πρώτη του εντύπωση από την αίθουσα της Ολομέλειας ήταν ενθουσιώδης, χαρακτηρίζοντάς την ως «κάτι cool».

Ο Φειδίας βρίσκεται στη διαδικασία να γνωρίσει έναν νέο κόσμο και αποφάσισε ότι η αποστολή του είναι να τον γνωρίσουν μαζί του όσοι άλλοι επιθυμούν. Με ενθουσιασμό και φρεσκάδα, παρουσιάζει την Ευρωπαϊκή Ένωση ως κάτι το συναρπαστικό, μια νέα περιπέτεια που μόλις ξεκινά.

@fidiaspanayiotou

Για πρώτη φορά στο Ευρωκοινοβούλιο

original sound - Fidias Panayiotou

«Έσιει 20 χρόνια που εν η Κύπρος μέσα στην Ευρώπη τζαι δεν ηξέρουμε τι κάμνει για την Κύπρο, πώς λειτουργεί, τι κάμνουν οι ευρωβουλευτές τζαι νοιώθω ότι εν πολλά σημαντικό να ξέρουμε», ανέφερε ο Φειδίας σε βίντεο του

Ο Φειδίας χρησιμοποιεί τα social media για να ενημερώσει τους συμπολίτες του για τη λειτουργία του Ευρωκοινοβουλίου και μάλιστα, σε ένα από τα βίντεό του, δηλώνει, «Ξεκινά ένα τζαινούρκο ταξίδι με προορισμό να είμαστε που τα αλήθκεια χρήσιμοι ευρωβουλευτές».

Αυτή η προσέγγιση φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση, με τα σχόλια κάτω από τα βίντεο του να είναι ενδεικτικά, «Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Κανείς μέχρι τώρα δεν μας έχει πει βασικά πράγματα», «Μπράβο Φειδία, κανένας ευρωβουλευτής δεν έκανε ενημέρωση», «Δε πράματα που μαθαίνουμε», «Θέλουμε ενημερώσεις, μπράβο».

Ο Φειδίας Παναγιώτου φαίνεται να φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας στην πολιτική σκηνή, προσεγγίζοντας το έργο του Ευρωκοινοβουλίου με ενθουσιασμό και διάθεση για ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών. Η νέα του περιπέτεια μόλις ξεκίνησε, και ήδη καταφέρνει να κάνει τη διαφορά, ενθαρρύνοντας τους Κύπριους να γνωρίσουν καλύτερα την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ρόλο της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση