ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Η μπηχτή της Taylor Swift για την Kim Kardashian

Η συγκινητική ερμηνεία της και το νέο τραγούδι για την Kim Kardashian.

Μαρία Καραμάνου

Η Taylor Swift, η 34χρονη ποπ σταρ που γνωρίζει πώς να μετατρέπει τις προσωπικές της εμπειρίες σε μουσική, έκανε πάλι το θαύμα της. Αυτή τη φορά, η Swift τραγούδησε για πρώτη φορά πάνω στη σκηνή το κομμάτι «thankK you aIMee», το οποίο απευθύνεται στην Kim Kardashian, με την οποία έχει μακρά ιστορία διαμάχης.

Ο τίτλος του τραγουδιού κρύβει ένα μήνυμα, καθώς τα κεφαλαία γράμματα σχηματίζουν το όνομα «ΚΙΜ». Στους στίχους, η Swift μιλάει για έναν άνθρωπο που «την χτυπούσε, ενώ εκείνη περνούσε ήδη δύσκολα». Το τραγούδι είναι μια αναφορά στις πολυετείς διαμάχες της με την Kardashian και τον Kanye West.

Στη σκηνή του Wembley, η Swift πριν ξεκινήσει την ερμηνεία, είπε στο κοινό, «Κάθε φορά που κάποιος μιλάει άσχημα για μένα, με κάνει να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά και κάνει κι εμένα ακόμα πιο σκληρή». Αυτά τα λόγια δείχνουν πόσο πολύ έχει επηρεάσει τη Swift η κριτική και οι επιθέσεις, αλλά και πόσο τη δυναμώνουν.

Η Taylor Swift συνέχισε λέγοντας, «Λοιπόν, είμαι πολύ ευγνώμων σε αυτούς τους ανθρώπους» και αμέσως μετά ξεκίνησε να τραγουδάει το «thanK you aIMee». Στο τραγούδι, η Swift περιγράφει έναν «μπρονζέ, μαυρισμένο με σπρέι» νταή, και αναφέρει πως η μητέρα της εύχεται να ήταν νεκρός. Η Swift τραγουδάει επίσης για τον τρόπο που ο αντίπαλός της «πατάει» πάνω στον «τάφο» της και υποστηρίζει ότι ο «αγώνας» τους δεν ήταν «δίκαιος».

«Όλο αυτό το διάστημα που εσύ έριχνες μπουνιές, εγώ έχτιζα κάτι», τραγουδάει η Swift, εκφράζοντας την αποφασιστικότητά της να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να συνεχίσει να δημιουργεί. «Και δεν μπορώ να συγχωρήσω τον τρόπο που με έκανες να νιώσω», συμπληρώνει, δίνοντας έμφαση στα συναισθήματά της.

Η διαμάχη μεταξύ της Swift και της Kardashian ξεκίνησε το 2016, όταν ο Kanye West ράπαρε σε τραγούδι του για το πώς αυτός και η Swift «μπορεί να κάνουν ακόμα σεξ» επειδή «έκανε αυτή τη σκ*λα διάσημη». Όταν η Swift αντέδρασε στους στίχους, η Kardashian δημοσίευσε ένα τηλεφώνημα της Swift, στο οποίο φαινόταν να δίνει την έγκρισή της. Η Swift, ωστόσο, ισχυρίστηκε αργότερα ότι το τηλεφώνημα καταγράφηκε παράνομα.

Η Swift συνέχισε τη διαμάχη με πολλά τραγούδια στο άλμπουμ της «Reputation» του 2017, εκτοξεύοντας βέλη κατά της Kardashian. Στην άλλη πλευρά, η Kardashian δήλωσε σε ένα επεισόδιο του «Keeping Up With the Kardashians» ότι «ήθελε να υπερασπιστεί» τον West, προσθέτοντας μια ακόμα διάσταση στη συνεχιζόμενη αντιπαράθεσή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση