ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Γνωστός Κύπριος ποζάρει με την Ambrosio

O γνωστός σχεδιαστής μόδας Μενέλαος Θεοδοσιάδης, βρέθηκε στην Πορτογαλία και έντυσε την Alessandra Αmbrosio για την Vogue Πορτογαλίας.

Μαρία Καραμάνου

Το διάσημο supermodel Alessandra Ambrosio φωτογραφήθηκε για την Vogue Πορτογαλίας φορώντας σχέδια του ταλαντούχου Κύπριου σχεδιαστή Μενέλαου Θεοδοσιάδη. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ειδικού τεύχους «From Portugal With Love», το οποίο εστιάζει στην ανάδειξη της πλούσιας κουλτούρας και της μαγείας της Πορτογαλίας.

Η φωτογράφιση έλαβε χώρα στα μαγευτικά νησιά των Αζορών, γνωστά και ως «Χαβάη της Ευρώπης». Υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου Κύπριου παραγωγού Λοΐζου Σοφοκλέους, η Alessandra Ambrosio πόζαρε με δύο υπέροχα κομμάτια από την τελευταία συλλογή του Μενέλαου Θεοδοσιάδη, γνωστή ως THEOM. Τα σχέδια συνδυάζουν την λάμψη και τη θηλυκότητα με μοντέρνα στοιχεία, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει και εμπνέει.

Ο Μενέλαος Θεοδοσιάδης, με την καινοτόμο συλλογή του THEOM, κατάφερε να εντυπωσιάσει το διεθνές κοινό της μόδας. Ο σχεδιαστής βρέθηκε στον χώρο της φωτογράφισης για να φροντίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την έναρξη της διαδικασίας, διασφαλίζοντας ότι τα κομμάτια του παρουσιάστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Θεοδοσιάδης μάλιστα, πόζαρε μαζί με την Alessandra Ambrosio και μοιράστηκε τις φωτογραφίες με τους ακόλουθούς του στα social media, δείχνοντας την υπερηφάνεια του για αυτή τη σημαντική συνεργασία.

Η επιτυχία αυτής της φωτογράφισης οφείλεται επίσης στην εξαιρετική δουλειά του Λοΐζου Σοφοκλέους, ο οποίος έχει μακρά πορεία και τεράστιες επιτυχίες στον χώρο της μόδας παγκοσμίως. Με την έμπειρη καθοδήγηση του, η φωτογράφιση στους Αζόρες απέδωσε ένα αποτέλεσμα γεμάτο φινέτσα και αισθητική. Συμμετείχε επίσης η Έλενα Φίλιππου ως βοηθός παραγωγού, συμβάλλοντας σημαντικά στη δημιουργία αυτού του μοναδικού project.

Το τεύχος «From Portugal With Love» αναδεικνύει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τη φυσική ομορφιά της Πορτογαλίας. Μέσα από τις φωτογραφίες της Alessandra Ambrosio, οι αναγνώστες μπορούν να απολαύσουν την ατμόσφαιρα των Αζορών, ενώ ταυτόχρονα θαυμάζουν τις δημιουργίες του Μενέλαου Θεοδοσιάδη, που αντικατοπτρίζουν το σύγχρονο πνεύμα και τη διαχρονική γοητεία της μόδας.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση