ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ο ηθοποιός του «Fifty shades of grey» είναι στο νοσοκομείο με συμπτώματα καρδιακής προσβολής

«Θεέ μου, Gordon, περίπου 20 λεπτά αφότου έφυγες, βρέθηκα στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Μαρία Καραμάνου

Ο Jamie Dornan βρέθηκε ξαφνικά στο νοσοκομείο με συμπτώματα καρδιακής προσβολής κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Πορτογαλία, όπως αποκάλυψε ο φίλος του Gordon Smart. Η υγεία του 41χρονου ηθοποιού επηρεάστηκε από επαφή με τοξικές κάμπιες.

Ο Gordon Smart ανέφερε ότι μια ημέρα μετά την έναρξη των διακοπών, ο Dornan ένιωσε αναστάτωση στο αριστερό του χέρι και γαργαλητό. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι οι παλμοί του ήταν υψηλοί. Αφού πήρε εξιτήριο, επέστρεψε στο ξενοδοχείο για να ανακαλύψει ότι ο Dornan ήταν συνδεδεμένος με ιατρικό εξοπλισμό. Ο ηθοποιός του εξήγησε ότι τα άκρα του είχαν μουδιάσει, και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου.

«Αποδείχθηκε ότι είχαμε επαφή με τριχωτές κάμπιες και ήμασταν πολύ τυχεροί που βγήκαμε ζωντανοί από αυτό», είπε ο Gordon.

Οι μικροσκοπικές τρίχες των κάμπιων περιέχουν μια ερεθιστική πρωτεΐνη που ονομάζεται θαμετοποΐνη. Αυτή η πρωτεΐνη μπορεί να προκαλέσει επώδυνους ερεθισμούς και εξανθήματα στο δέρμα, τα μάτια και το λαιμό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτοί οι ερεθισμοί μπορεί να είναι ενοχλητικοί και προκαλείται κνησμός.

Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστούν αλλεργικές αντιδράσεις σε σπάνιες περιπτώσεις. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πιο έντονους ερεθισμούς, κοκκινίλες, και σε ορισμένες περιπτώσεις, αντιδράσεις που αφορούν το ανοσοποιητικό σύστημα.

«Περάσαμε υπέροχα την πρώτη μέρα, παίξαμε πολύ γκολφ, βγήκαμε έξω, ήπιαμε πολύ κρασί και μετά περάσαμε στα μαρτίνι εσπρέσο», είπε.

«Τέλος πάντων, την επόμενη μέρα, παίξαμε γκολφ, ήμασταν όλοι εντελώς χάλια και άρχισα να νιώθω μυρμήγκιασμα στο αριστερό μου χέρι και στη συνέχεια γαργαλητό στο αριστερό μου χέρι. Είμαι γιος παθολόγου και σκέφτηκα ότι αυτό είναι συνήθως το σημάδι της έναρξης καρδιακής προσβολής. Είμαι ένας αρκετά υγιής τύπος, αλλά όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι, ότι παθαίνεις καρδιακή προσβολή, είσαι αρκετά σίγουρος ότι πείθεις τον εαυτό σου ότι παθαίνεις καρδιακή προσβολή». 

Ανησυχώντας για την υγεία του, ο Gordon απευθύνθηκε σε ένα τοπικό ιατρικό κέντρο, όπου η νοσοκόμα διαπίστωσε ότι ο καρδιακός του ρυθμός ήταν εξαιρετικά υψηλός. Επομένως, μεταφέρθηκε άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Μια εβδομάδα αργότερα, ο γιατρός ενημέρωσε τον Gordon ότι τα συμπτώματα του και του Jamie ενδεχομένως οφείλονταν σε τοξικές κάμπιες.

«Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν κάμπιες στα γήπεδα γκολφ στη νότια Πορτογαλία που προκαλούν θέματα υγείας στα σκυλιά των ανθρώπων και προκαλούν καρδιακές προσβολές σε άνδρες ηλικίας 40 ετών», πρόσθεσε ο Gordon.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση