ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Δραγούμη: Μας δείχνει τις δύο αγάπες της

Η γλυκιά ανάρτηση της ηθοποιού.

Μαρία Καραμάνου

Η Νίκη Δραγούμη, η αγαπημένη ηθοποιός από την Κύπρο, μας παρέχει μια υπέροχη εικόνα της καθημερινότητάς της μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, όπου συχνά συμπεριλαμβάνει στιγμιότυπα από τη ζωή με τον πεντάμηνο γιο της, Άρη. Η Δραγούμη δεν διστάζει να μοιραστεί με το κοινό της τις ξεχωριστές στιγμές που περνάει μαζί του, καθιστώντας τις καθημερινές τους στιγμές έναν όμορφο καμβά για τους ακολούθους της.

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, η Νίκη ανέβασε ένα τρυφερό βίντεο με τον μικρό Άρη και τον σκύλο της οικογένειας, τον Leo, προσφέροντας μια γλυκιά εικόνα της αλληλεπίδρασής τους. Η ομορφιά της απλότητας και η ζεστασιά που εκπέμπουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες της, μεταδίδουν μια αίσθηση οικογενειακής ζωής και μας κάνουν όλους να «λιώνουμε» μαζί της.

Οι αναρτήσεις αυτές δεν είναι μόνο μια ματιά στην προσωπική ζωή μιας δημοφιλούς ηθοποιού, αλλά συχνά αντικατοπτρίζουν και τις κοινές εμπειρίες που έχουν πολλοί νέοι γονείς, καθιστώντας το περιεχόμενό της απόλυτα αναγνωρίσιμο και αγαπητό στο ευρύ κοινό.

Η Νίκη Δραγούμη, αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός, ενσαρκώνει τον ρόλο της περήφανης μητέρας με κάθε ευκαιρία που της δίνεται. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή της με τον γιο της, τον μικρό Άρη.

Δείτε το στιγμιότυπο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση