ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Έφυγε από την ζωή ο O.J Simpson

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών

Μαρία Σάββα

O.J. Ο Simpson, ο πρώην αστέρας του NFL και ραδιοτηλεοπτικός φορέας του οποίου τα αθλητικά επιτεύγματα και η φήμη επισκιάστηκαν από τη δίκη του το 1995 για τις βάναυσες δολοφονίες της πρώην συζύγου του Nicole Brown Simpson και του φίλου της Ron Goldman, πέθανε από καρκίνο, ανακοίνωσε η οικογένειά του την Πέμπτη στο X. ήταν 76.

Μια ανάρτηση από την Οικογένεια Simpson στον επαληθευμένο λογαριασμό X του Simpson το πρωί της Πέμπτης ανέφερε: «Στις 10 Απριλίου, ο πατέρας μας, Orenthal James Simpson, υπέκυψε στη μάχη του με τον καρκίνο».

«Ήταν περιτριγυρισμένος από τα παιδιά και τα εγγόνια του. Κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου, η οικογένειά του ζητά να σεβαστείτε τις επιθυμίες τους για ιδιωτικότητα και χάρη».

Η διάγνωση του καρκίνου του προστάτη του Simpson δημοσιοποιήθηκε πριν από περίπου δύο μήνες, δήλωσε ο πρόεδρος του Pro Football Hall of Fame Jim Porter σε μια δήλωση. Ο παίκτης του Hall of Fame είχε λάβει χημειοθεραπεία.

Ενώ ο Simpson ήταν ένας αθλητής με υψηλές διακρίσεις έγινε ίσως μια από τις πιο αμφιλεγόμενες φιγούρες του 20ου αιώνα αφότου κατηγορήθηκε για τις δολοφονίες της πρώην γυναίκας του και του φίλου του.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση